اختصاصی انجمن اینورتر جوشکاری چی بخرم؟(اطلاعات در مورد اینورتر جوشکاری)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع در تاریخ, در دسته جوشکاری ایجاد شده و آغاز کننده آن Aliمی باشد و موضوع آن: اینورتر جوشکاری چی بخرم؟(اطلاعات در مورد اینورتر جوشکاری) است. این موضوع تا کنون 267 بازدید کننده و, 9 پاسخ داشته و 3 بار پسندیده شده...
نام دسته جوشکاری
نام موضوع اینورتر جوشکاری چی بخرم؟(اطلاعات در مورد اینورتر جوشکاری)
آغاز کننده موضوع Ali
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
9
بازدیدها
267
پسندها
3
آخرین ارسال توسط abass

Ali

مسئول نظارت بر محتوا
پرسنل مدیریت
ناظم انجمن
Jun 7, 2020
935
1,248
برای دیدن تصاویر باید ثبت نام کنید

دوستانی که در مورد اینورترهای جوشکاری و بهترین مدلهاشون در ابعاد مختلف اطلاعاتی دارن در این تاپیک به اشتراک بگذارن

ممنون میشم

برای دیدن تصاویر باید ثبت نام کنید

دوستانی که در مورد اینورترهای جوشکاری و بهترین مدلهاشون در ابعاد مختلف اطلاعاتی دارن در این تاپیک به اشتراک بگذارن

ممنون میشم
سلام علی آقای عزیز.
اول باید مشخص کنیم برای چه کاربردی میخواهیم استفاده کنیم( صنعتی ، شخصی و .....
اما بصورت کلی اینورتر ها به دو دسته - نوع جریان ثابت (CC) و ولتاژ ثابت (CV) وجود دارند که هرکدام با ثابت نگه داشتن جریان یا ولتاژ(بسته به نوع)پارامتر دیگری را متغیر میکند(جریان ممکن است DC یا AC باشد- البته در اینورتورها جریان مستقیم است).
ساختار آن هم به این صورت هست که با تبدیل جریان متناوب بصورت تک فاز-یا سه فاز به جریان مستقیم و با قرار دادن دیود های فست پر قدرت و بکار گیری مدار کنترل جریان(جهت افزایش یا کاهش ولتاژ خروجی حدودا با فرکانس 100 کیلوهرتز) کارمیکنند.
ولی تجربه به من ثابت کرده بهترین نوع از لحاظ ساختاری چون طراحی آن آلمانی میباشد دستگاه های جوش اینورتری شرکت صبا بهترین نمونه هستند.برای خرید هر وسیله یا تجهیزی سه نکته اساسی را باید در نظر گرفت.
1- کارائی و توانایی ( آیا این وسیله یا تجهیز میتواند نیاز های مرا برطرف کند و قابلیت های منحصر بفردی دارد)
2- خدمات و گارانتی ( بهر حال هیچ دستگاه و تجهیزی همیشه سالم نمی ماند، آیا قطعات یدکی آن جهت تعمیر وجود دارد یا گارانتی معتبری برایش هست)
3- هزینه ( نسبت به انتظارات و توانایی آیا ارزش هزینه ای که میکنید دارد)
البته بسته به نظر هر شخص میتواند این اولویت ها تغییر کند.
موفق باشید.

اتفاقا این سوال من هم هست من چند وقتی هست میخوام یه دستگاه چند کاره بخرم ولی بین برند ها سر در گم شدم بعضیها قیمت های عجیب و غریبی داره و بعضی ها هم که مناسب تر هستن مثل ادون میگن گارانتی نداره
خلاصه این بحث به نتیجه برسه خوبه

اینها رو دیده بودم

اتفاقا این سوال من هم هست من چند وقتی هست میخوام یه دستگاه چند کاره بخرم ولی بین برند ها سر در گم شدم بعضیها قیمت های عجیب و غریبی داره و بعضی ها هم که مناسب تر هستن مثل ادون میگن گارانتی نداره
خلاصه این بحث به نتیجه برسه خوبه
سلام مشهدی کربلای عباس آقا.
منظور شما فکر کنم که هم co2 باشه هم معمولی ؟
اگر این چنین هست شک نکن مارک صبا الکتریک فوق العاده دستگاه های خوبی هستند بخصوص که تحت لیسانس آلمانه و تولیدات آن در بسیاری از پروژه ها و صنایع مختلف صنعتی جواب پس داده از آن گذشته قطعاتش هم به سادگی تعمیر و گیر میاد.
بعد از آن گاما هم خوب هست.

سلام آقا فرزاد

آخه چند تا مشکل هست!!

داخلی ها تنوع شون خیلی کمه و قیمتها نجومیه
وبعد به عنوان مثال این دو نوع رو که فرستادم ببینید قیمتشون روی 8 تومنه و ارگون co2 و قلم جوش معمولی و حتی توپودری هم ساپورت میکنه ولی متاسفانه داخلی ها یه مقدار
کم کاری دارن توی این قسمت

سلام آقا فرزاد

آخه چند تا مشکل هست!!

داخلی ها تنوع شون خیلی کمه و قیمتها نجومیه
وبعد به عنوان مثال این دو نوع رو که فرستادم ببینید قیمتشون روی 8 تومنه و ارگون co2 و قلم جوش معمولی و حتی توپودری هم ساپورت میکنه ولی متاسفانه داخلی ها یه مقدار
کم کاری دارن توی این قسمت
عزیزم توجه کن !
هم رکتیفایری هست هم حالت برش و در بعضی مدلها گوچ داره ، هم نمونه زیر پودری داره و باز تگ AC/DC داره.
دیگه چی میخوای لوازم جانبی هم همه دستگاها روش هست.چه ایرانی چه خارجی

عزیزم توجه کن !
هم رکتیفایری هست هم حالت برش و در بعضی مدلها گوچ داره ، هم نمونه زیر پودری داره و باز تگ AC/DC داره.
دیگه چی میخوای لوازم جانبی هم همه دستگاها روش هست.چه ایرانی چه خارجی
قیمتش رو چه کنم همین 8 تومن هم توش موندم ولی ظاهرا صبا زیر 20 نداره:cry:

قیمتش رو چه کنم همین 8 تومن هم توش موندم ولی ظاهرا صبا زیر 20 نداره:cry:
مگه چی می خواهی بخری ؟ بازم تحقیق کن من هم برات یه پرسو جویی میکنم.
بهر حال سه نکته اساسی را حتما توجه کن.
موفق باشی.

مگه چی می خواهی بخری ؟ بازم تحقیق کن من هم برات یه پرسو جویی میکنم.
بهر حال سه نکته اساسی را حتما توجه کن.
موفق باشی.

یه اینورتر ۳ کاره با همین مشخصاتی که گفتم ارگون co2 و جوش عادی
توی این دوتا اینورتر که مشخصاتش رو فرستادم هست
ممنون

عقب
بالا