SONIC مدیر بخش برق و الکترونیک (SONIC) پرسنل مدیریت مدیر انجمن استاد و مشاور الکترونیک عضو افتخاری گروه الکترونیک به شدت دوست داشتنی مدیر انجمن Oct 14, 2021 1,957 4,647 Jul 16, 2023 #2 Sohrab40 گفت: تشکر از انجمن بابت مطالب خوب الکترونیک کلیک کنید تا گسترش یابد... درود بر شما سهراب جان. سپاس از لطف شما. امیدوارم در آینده همکاری بهتری با انجمن خودتان داشته باشید. موفق باشید.
Sohrab40 گفت: تشکر از انجمن بابت مطالب خوب الکترونیک کلیک کنید تا گسترش یابد... درود بر شما سهراب جان. سپاس از لطف شما. امیدوارم در آینده همکاری بهتری با انجمن خودتان داشته باشید. موفق باشید.
Mohammad Mz کاربر ویژه Sep 16, 2020 5 10 Aug 1, 2023 #3 سلام وقت بخیر منم در بخش برق این انجمن مطالب خوبی رو دیدم و استفاده کردم. امیدوارم ماندگار باشید.
practicalsoft پرسنل مدیریت مدیر کل انجمن مدیر کل انجمن به شدت دوست داشتنی Jun 6, 2020 11,517 4,383 Aug 1, 2023 #4 Mohammad Mz گفت: سلام وقت بخیر منم در بخش برق این انجمن مطالب خوبی رو دیدم و استفاده کردم. امیدوارم ماندگار باشید. کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام بر استادمحمد عزیز و دوست داشتنی خیلی خوشهالم استاد گرامی که مطالب سایت مورد توجه شما قرار گرفته
Mohammad Mz گفت: سلام وقت بخیر منم در بخش برق این انجمن مطالب خوبی رو دیدم و استفاده کردم. امیدوارم ماندگار باشید. کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام بر استادمحمد عزیز و دوست داشتنی خیلی خوشهالم استاد گرامی که مطالب سایت مورد توجه شما قرار گرفته