الکترونیک تقویت کننده آنتن VHF - UHF

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع SONIC
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع در تاریخ, در دسته مدارهای کاربردی ایجاد شده و آغاز کننده آن SONICمی باشد و موضوع آن: تقویت کننده آنتن VHF - UHF است. این موضوع تا کنون 340 بازدید کننده و, 0 پاسخ داشته و 2 بار پسندیده شده...
نام دسته مدارهای کاربردی
نام موضوع تقویت کننده آنتن VHF - UHF
آغاز کننده موضوع SONIC
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
340
پسندها
2
آخرین ارسال توسط SONIC

SONIC

مدیر بخش برق و الکترونیک (SONIC)
پرسنل مدیریت
مدیر انجمن
استاد و مشاور الکترونیک
عضو افتخاری گروه الکترونیک
به شدت دوست داشتنی مدیر انجمن
Oct 14, 2021
1,957
4,683
در این پست یک مدار تقویت کننده آنتن ساده و قوی قرار دادم که برای تقویت سیگنال های تلویزیون و رادیویی استفاده می شود.این مدار را سال ها پیش ساخته ام و عملکرد بسیار خوبی دارد.

این مدار از دو قسمت تشکیل شده است:

آمپلی فایر و تغذیه ( دو قسمت مجزا ). منبع تغذیه مستقیماً روی تلویزیون قرار می گیرد. می توانید از یکسوساز 12 ولت / 25 میلی آمپر استفاده کنید یا از باتری ها به عنوان منبع تغذیه استفاده کنید. سیم پیچ L3 از عبور سیگنال HF به زمین جلوگیری می کند در حالی که خازن C6 از عبور برق DC به ورودی تلویزیون جلوگیری می کند. فقط آمپلی فایر تنها با یک ترانزیستور BFG 65 ساخته شده است .این ترانزیستور با نویز کم مشخص می شود ( من خودم از ترازیستور 2SC 2570 که عملکرد خوبی داشت استفاده کردم). سیگنال از آنتن از طریق خازن C1 به پایه ترانزیستور تغذیه می شود. سیم پیچ L1 سیگنال DC مورد نیاز را فراهم می کند و سیم پیچ L2 به عنوان مقاومت عملیاتی عمل می کند که در آن سیگنال قویاً تقویت شده دریافت می کنیم. دیود D1 جریان ثابتی را حفظ می کند و خازن های C2، C3 و C4 ولتاژ را فیلتر می کنند. کویل ها بر روی یک هسته فریت با قطر 5 میلی متر و 6 دور پیچ می شوند. بهتر است تقویت کننده آنتن را در یک جعبه پلاستیکی ضد آب با خروجی های کانکتور نصب کنید و آن را مستقیماً به آنتن و با کابل کواکسیال متصل کنید. بهره حدودا 40 دسی بل است و در محدوده 80 تا 800 مگاهرتز کار می کند( رنج وسیع فرکانسی ).

شماتیک مدار

برای دیدن تصاویر باید ثبت نام کنید

فیبرمدار چاپی

میتوانید بسته به سلیقه خود در حجمی بسیار کوچک و با قطعات SMD مونتاژ کنید.

مشخصاتموقعیت در طرحتعداد
نیمه هادی ها
BFG65 یا 2SC2570Q11
BZV49-C4V7 (دیود زنر)D11
مقاومت ها
270 RR11
2،2k، ولوم یا 5KP11
خازن هاC2
1nC1-C33
2.2u / 16VC41
47u/16VC51
1nC61