[VIP] حلول سال نو و تولد دوباره طبیعت مبارک

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع SONIC
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • برچسب‌ها برچسب‌ها
    سال

اطلاعات موضوع

درباره موضوع در تاریخ, در دسته مباحث آزاد ایجاد شده و آغاز کننده آن SONICمی باشد و موضوع آن: حلول سال نو و تولد دوباره طبیعت مبارک است. این موضوع تا کنون 129 بازدید کننده و, 2 پاسخ داشته و 2 بار پسندیده شده...
نام دسته مباحث آزاد
نام موضوع حلول سال نو و تولد دوباره طبیعت مبارک
آغاز کننده موضوع SONIC
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
129
پسندها
2
آخرین ارسال توسط PracticalSoft
[VIP]

SONIC

مدیر بخش برق و الکترونیک (SONIC)
پرسنل مدیریت
مدیر انجمن
استاد و مشاور الکترونیک
عضو افتخاری گروه الکترونیک
به شدت دوست داشتنی مدیر انجمن
Oct 14, 2021
1,960
4,800
لحظه سال تحویل ۱۴۰۲

سال تحویل ۱۴۰۲ مصادف با روز سه شنبه ۱ فروردین برابر با ۲۹ رجب ۱۴۴۴ قمری و ۲۰ مارس ۲۰۲۳ میلادی در ساعت ۰۰:۵۴:۲۸ دقیقه می باشد.سال خرگوش

به رسم اسفند و آخر سال ?? من هم دل تکانی می‌کنم ?? همه چیز را کنار می‌گذارم ?? به جز تو… :icon12: می‌خواهم یادت تا همیشه ? کنج دلم باقی بماند! :icon12: سال نو مبارک…

عید فرخنده و کهن نوروز باستانی را که یادگار نیاکان و پیام‌آور دوستی، عشق و محبت، با لطافت گیاه و خرمی طبیعت، و تحول به مراحل نیکوتر و برتر است تبریک می گوییم.

فرا رسیدن سال نو همیشه نوید بخش افکار نو کردار نو و تصمیم های نو برای آینده است، آینده ای که همه امید داریم بهتر از گذشته باشد.

آرزو می‌کنم … هر آن چه در این لحظه‌ها از دلتان می‌گذرد به نسیم لطافتِ خداوند بر شما روا گردد … نوروزتان پیروز، هر روزتان نوروز

بهار می آید تا بگویید حتی اگر نمیشود همیشه سبز ماند ولی میتوان دوباره و دوباره ... و دوباره ... سبزو پرشکوفه شد.

? ???

سال نو مبارک من هم سال نو را به همه دوستان و همراهان تبریک میگم و امیدوارم سال خوبی برای همه دوستان باشه

عقب
بالا