درخواست کمک برای ساخت فلزیاب حرفه ای

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع parse728
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع در تاریخ, در دسته مدارهای درخواستی ایجاد شده و آغاز کننده آن parse728می باشد و موضوع آن: درخواست کمک برای ساخت فلزیاب حرفه ای است. این موضوع تا کنون 421 بازدید کننده و, 15 پاسخ داشته و 2 بار پسندیده شده...
نام دسته مدارهای درخواستی
نام موضوع درخواست کمک برای ساخت فلزیاب حرفه ای
آغاز کننده موضوع parse728
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
پسندها
آخرین ارسال توسط SONIC

parse728

کاربر(شناخته شده)
Nov 2, 2023
18
12
درود دوستان
من نیاز به نقشه یه مدار فلزیاب قوی در واقع بهترین فلزیابی که امکان ساختش هست همراه نقشه فیبر مدارچاپی و جای‌گذاری قطعات هستم ولی نمی‌دونم درخواستم رو کجا و چطوری مطرح کنم.از دوستان درخواست کمک و راهنمایی دارم.لطفا هرکسی می‌تونه کمکی بکنه دریغ نکنه
ممنون از همگی مخصوصا مدیران انجمن

درود دوستان
من نیاز به نقشه یه مدار فلزیاب قوی در واقع بهترین فلزیابی که امکان ساختش هست همراه نقشه فیبر مدارچاپی و جای‌گذاری قطعات هستم ولی نمی‌دونم درخواستم رو کجا و چطوری مطرح کنم.از دوستان درخواست کمک و راهنمایی دارم.لطفا هرکسی می‌تونه کمکی بکنه دریغ نکنه
ممنون از همگی مخصوصا مدیران انجمن
درود بر شما.

پارسا جان سوال شما کلی است و جزئیات در خواست شما مشخص نیست .

اکثر مدارات فلزیاب فارغ از نوع طراحی و نوع آن ( VLF - PI و .... ) دارای مزایا ، معایبی و خصوصیاتی هستند که بسته به نوع کاربری ، محیط و عوامل دیگر بایستی انتخاب شوند.

برای درک بهتر موضوع توصیه میکنم از مقالات آموزشی که در انجمن هست استفاده کنید تا بهتر بتوانید نتیجه بگیرید.

موفق باشید.

درود بر شما.

پارسا جان سوال شما کلی است و جزئیات در خواست شما مشخص نیست .

اکثر مدارات فلزیاب فارغ از نوع طراحی و نوع آن ( VLF - PI و .... ) دارای مزایا ، معایبی و خصوصیاتی هستند که بسته به نوع کاربری ، محیط و عوامل دیگر بایستی انتخاب شوند.

برای درک بهتر موضوع توصیه میکنم از مقالات آموزشی که در انجمن هست استفاده کنید تا بهتر بتوانید نتیجه بگیرید.

موفق باشید.
درود دوست عزیز.تشکر از حسن نیت و توجه شما.
خدمت جنابعالی عرض کنم بنده فلزیابی می‌خوام که جواب دهی بالا داشته باشه.مثلا عمق نفوذ بالا حداقل ۳متر.قابل استفاده در محیطهای گوناگون مثل خاکی و سنگلاخ و تمام شرایط آب و هوایی مثل خشک و برف و باران.تفکیک عالی مثل انتخاب یا حذف نوع یا انواعی از فلز.با این شرایط احتمال میدم دستگاههای vlf یا دستگاههای فرکانسی انتخاب بهتری هستند
ضمنا من دکمه لایک رو نمی‌بینم که بخوام موضوعی رو لایک کنم،?

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kavehhh
درود.

دوست عزیز هرکدام از دستگاهای فلزیاب که چه آنهایی که مدارات آن عمومی شده و در دسترس هست چه دستگاهای تجاری

دارای مزایا و معایبی می باشند . لورنز Z2 هم همچنین ادعایی ندارد.

اگر توانایی ساخت مدارات پیچیده را دارید مدار های شاه کبری یا پالس استار2 را بسازید ضمنا مدار نیز یک گزینه خوب است .

درود.

دوست عزیز هرکدام از دستگاهای فلزیاب که چه آنهایی که مدارات آن عمومی شده و در دسترس هست چه دستگاهای تجاری

دارای مزایا و معایبی می باشند . لورنز Z2 هم همچنین ادعایی ندارد.

اگر توانایی ساخت مدارات پیچیده را دارید مدار های شاه کبری یا پالس استار2 را بسازید ضمنا مدار نیز گزینه خوبی است .
لطفاً یکی از مدارات رو معرفی نهایی بفرمایید تا برم تو کارش
البته مهمترین فاکتور حساسیت بالا به طلا در بیشترین عمق ممکن
ضمنا توانایی پیچیده ترین مدارات روز دنیا رو داریم(البته با کمک و راهنمایی همدیگه?)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kavehhh
درود.

بنده خودم چندین مدار ( فلزجو - پلونوس - TL12000 - Chance و چند طرح آنالوگ دیگر ) سال های دانشجویی برای آشنایی و تفریح ساختم که بعضی از آنها عکس هایش هم در پست های مربوطه در انجمن قرار دادم و الان اصلا نه علاقه به ساختن و نه وقتی برای آن دارم.

قبلا هم متذکر شدم ( پست 4 ) که هر طرحی دارای مزایا و معایب خود است و به قطع نمی شود آن ها را بهترین دانست.

بنظرم دو طرح هست که اگر درست اجرا و قطعات مناسب ( اورجینال ) استفاده بشود مناسب شما باشد.

اما برای تصمیم گیری بهتر ، به دو پست زیر نیم نگاهی بکنید.

درود.

بنده خودم چندین مدار ( فلزجو - پلونوس - TL12000 - Chance و چند طرح آنالوگ دیگر ) سال های دانشجویی برای آشنایی و تفریح ساختم که بعضی از آنها عکس هایش هم در پست های مربوطه در انجمن قرار دادم و الان اصلا نه علاقه به ساختن و نه وقتی برای آن دارم.

قبلا هم متذکر شدم ( پست 4 ) که هر طرحی دارای مزایا و معایب خود است و به قطع نمی شود آن ها را بهترین دانست.

بنظرم دو طرح هست که اگر درست اجرا و قطعات مناسب ( اورجینال ) استفاده بشود مناسب شما باشد.

اما برای تصمیم گیری بهتر ، به دو پست زیر نیم نگاهی بکنید.

بازم از شما قدردانی میکنم دوست عزیز
راستش نمی‌دونم چرا دکمه لایک برای من نشون داده نمیشه بخاطر همین اطلاعات کاملی از نمونه های معرفی شده دستگیری نمیشه ولی تا الان فکر میکنم انتخابهای بنده اول همون شاه کبری بعد پالس استار و chanceورژن ۳ ونهایتاxr71 باشه.شما محبت کنین ضمن راهنمایی در مورد عدم نمایش لایک از بین این مدارها با در نظر گرفتن عمق نفوذ خوب با تفکیک پذیری خوب بهترین رو معرفی کنین تا تصمیم نهایی گرفته و در هفته أینده عکس نمونه ساخته شد آپلود بشه
بازم از کمکهای بی قید و شرط شما قدردانی میکنم

راستش نمی‌دونم چرا دکمه لایک برای من نشون داده نمیشه

برای دیدن تصاویر باید ثبت نام کنید

سلام اگرمشکلی در لایک هست اسکرین شات بفرستید از صفحه مورد نظر

سلام اگه فلزیاب بخوای درست کنی قطعات اورجینالش با قطعات معمولی شب و روزه مثلا فلزیاب فلزجو اگه آیسی lf357 رو بخوای تهیه کنی از سی هزار تومن هست تا سه میلیون ولی اون سی هزار تومنی اصلا کاری انجام نمیده و بهتره بیخیالش بشی البته گرونترین قطعش همینه

سلام اگه فلزیاب بخوای درست کنی قطعات اورجینالش با قطعات معمولی شب و روزه مثلا فلزیاب فلزجو اگه آیسی lf357 رو بخوای تهیه کنی از سی هزار تومن هست تا سه میلیون ولی اون سی هزار تومنی اصلا کاری انجام نمیده و بهتره بیخیالش بشی البته گرونترین قطعش همینه

درود.

بی شک تهیه قطعات مرغوب نقش اساسی و به سزایی در عملکرد خوب هر نوع مدار و تجهیزاتی را دارد ولی همیشه قیمت بالا نشانه مرغوب و بهتر بودن قطعات نیست بلکه به عوامل متفاوت و مختلف دیگری بستگی دارد. چه بسا دوستانی با تهیه آی سی LF357 از نوع مرغوب و عدم تنظیمات صحیح و انتگرال گیری ، مقاومت دمپینگ دقیق ، ماسفت مناسب یکی دیگر از ده ها عوامل عملکرد صحیح مدار می باشد.

برای اطلاع بیشتر به تایپیک فلزیاب فلزجو و تغییرات مهم در فلزجو نیم نگاهی بیاندازید.

آخرین ویرایش:
درود.

دوستان توجه داشته باشند امروزه فلزیاب های تک سمپل منسوخ شده و به همین دلیل است که شرکت های بزرگ سازنده

فلزیاب از گزینه دو یا چند سمپل برای تولیدات خود استفاده میکنند مثال مداری که تقریبا عمومی شده پالسی ساشو است این

مدار دو سمپل هست و نویز efe رو بهتر از سایر مدارات حذف میکنه و به اوپراتور اجازه میده با حساسیت بیشتری بتونه

کاوش کنه به همین واسطه قدرت و پایداری بهتری دارد.

نکته خیلی مهم اینجاست که حتما پهنای دو سمپل یک اندازه باشه.

با سلام.دوستان فقط روی پالس استار۲ ورژن قدیمی که میکروکنترل ندارد ،باید کارکرد ،همچنین MDL و deepscan6000 ارزش هزینه کردن ووقت گذاشتن داره،بقیه به درد نمیخوره.
اگه شماتیک پالس استار ۲ دردست دوستان هست مضایقه نکنند چون به راحتی قابل ساخت و تغییر است همیشه خیلی قسمت هایش را با میکروکنترل جایگزین کرد.

با سلام.دوستان فقط روی پالس استار۲ ورژن قدیمی که میکروکنترل ندارد ،باید کارکرد ،همچنین MDL و deepscan6000 ارزش هزینه کردن ووقت گذاشتن داره،بقیه به درد نمیخوره.
اگه شماتیک پالس استار ۲ دردست دوستان هست مضایقه نکنند چون به راحتی قابل ساخت و تغییر است همیشه خیلی قسمت هایش را با میکروکنترل جایگزین کرد.
درود.

علی جان پالس استار یک طرح قدیمی که ورژن های متعدد دارد و تک سمپل است . اگر در همین انجمن جستجو میکردید نمونه هایی کاملی میتوانستید پیدا کنید.

عقب
بالا