اذکار دعای توسل به حضرت پیامبر(ص) و امام علی(ع) و ارزش آن

اطلاعات موضوع

درباره موضوع در تاریخ, در دسته اذکار مجرب ایجاد شده و آغاز کننده آن practicalsoftمی باشد و موضوع آن: دعای توسل به حضرت پیامبر(ص) و امام علی(ع) و ارزش آن است. این موضوع تا کنون 186 بازدید کننده و, 0 پاسخ داشته و 1 بار پسندیده شده...
نام دسته اذکار مجرب
نام موضوع دعای توسل به حضرت پیامبر(ص) و امام علی(ع) و ارزش آن
آغاز کننده موضوع practicalsoft
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
186
پسندها
1
آخرین ارسال توسط PracticalSoft
Jun 6, 2020
11,576
4,481
از موسی بن جعفر(علیه‌السلام) نقل‌شده به سماعه فرمود: ای سماعه هروقت برای تو، نزد خدا حاجتی پیش آید بگو:

اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَعَلِيٍّ ، فَإِنَّ لَهُما عِنْدَكَ شَأْناً مِنَ الشَّأْنِ ، وَقَدْراً مِنَ الْقَدْرِ ، فَبِحَقِّ ذٰلِكَ الشَّأْنِ وَبِحَقِّ ذٰلِكَ الْقَدْرِ ، أَنْ تُصَلِّيَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَأَنْ تَفْعَلَ بِي كَذا وَكَذا.

خدایا از تو می‌خواهم به‌حق محمّد و علی، به درستی که برای آن‌ها نزد تو شأنی از شأن‎ها و مقامی از مقام‌هاست، پس به‌حق آن شأن و به‌حق آن مقام، اینکه بر محمّد و خاندان محمّد درود فرستی و با من چنین و چنان کنی.به درستی که وقتی روز قیامت شود، فرشته مقرّبی و پیامبر مرسلی و مؤمن امتحان شده‌ای نماند، مگر آن‌که در آن روز، نیازمند به محمّد و علی است.

فقیر گوید: ابن ابی الحدید از امیرمؤمنان(علیه‌السلام) نقل کرده: وقتی از رسول خدا(صلی‌الله‌علیه‌و‌آله) درخواست کردم برایم به مغفرت دعا کند، فرمود: دعا می‌کنم؛ پس برخاست و نماز خواند و دست به دعا برداشت، به دعایش گوش دادم، شنیدم می‌گوید: «اللّٰهُمَّ بِحَقِّ عَلِیٍّ عِنْدَکَ اغْفِرْ لِعَلِیٍّ؛ خدایا به‌حق على نزد تو بیامرز على را»؛من عرضه داشتم: یا رسول الله؛ این چه دعایی بود؟ فرمود: آیا نزد خدا گرامی‌تر از تو هست که من او را نزد حضرتش شفیع خود کنم؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: abass
عقب
بالا