سلام دوست عزیز.با سلام من میخواهم با برد uno آردینو دستگاه آذانگو بسازم بطوری که در 365 روز سال در 3 نوبت اذان پخش کند . از دوستان کسی اطلاعاتی در این زمینه دارد . هدف ساخت دستگاه های اذانگوی ارزان قیمت است .
سلام آقا سید یوسف ممنون از اطلاعات و توضیحات تون.در ادامه،،
دقت پخش اذان در حد 30 ثانیه هست،،
برای ماژول ساعت از. ds3231 استفاده کنید،، فقط ولتاژ تغذیه ماژول رو 3.3 ولت تنظیم کنید، نیازی به تغییر نرم افزار نیست،
کل اطلاعات یکسال اذان در حافظه میکرو قرار میگیرد و از آنجا که هرسال تغییرات ساعت اذان تقریبا ثابت هست،، تا چندین سال با دقت قابل قبول کار میکنه،، که در حال حاضر هم اینکارو انجام میدهد،،
دستگاه از نظر سخت افزار و نرم افزار ، چند سال در حال کار هست، و باگ ندارد،،
خروجی ماژول صدا 3 وات هست که در صورت نیاز به توان بالاتر از امپلی فایر استفاده کنید،
درود بر شما.سلام دوستان این فایلی که گذاشتین کلا برای من باز نشد . و مورد دیگه اینکه مجدد اینکه لطفا کمک کنید برای ساخت اذانگو . من تمام قطعات رو دارم از جمله ماژول ساعت 3231 و یک آردوینو و یک رله که با روشن شدنش پخش اذان رو انجام میده .
قبلا این برنامه رو با 1307 نوشتم که دقیق نبود اگه دوست دارین اونم میفرستم ولی هرکار کردم نتونستم تغییرش بدم برای ماژول 3231 ساعت فوق دقیق
ا اقا یوسف درخواست کمک دارم هرکی هم میتونه کمک کنه . ممنون از کمکتون توی این کار نیک
درود بر شما.
بهروز جان کلیه مراحلی را که انجام دادید و به نتیجه نرسیدید را لطفا بارگزاری کنید تا مهندس یوسف عزیز و سایرین هم بتوانند ببینند و راهنمایی بکنند.
موفق باشید.
درود.برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید
این لینک برنامه ایه که نوشتم