اطلاعات موضوع

درباره موضوع در تاریخ, در دسته فلزیاب ها ایجاد شده و آغاز کننده آن SONICمی باشد و موضوع آن: فلزیاب قدرتمند SNIFFER- XR71 است. این موضوع تا کنون 1,212 بازدید کننده و, 14 پاسخ داشته و 6 بار پسندیده شده...
نام دسته فلزیاب ها
نام موضوع فلزیاب قدرتمند SNIFFER- XR71
آغاز کننده موضوع SONIC
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
14
بازدیدها
1,212
پسندها
6
آخرین ارسال توسط Ali

SONIC

مدیر بخش برق و الکترونیک (SONIC)
پرسنل مدیریت
مدیر انجمن
استاد و مشاور الکترونیک
عضو افتخاری گروه الکترونیک
به شدت دوست داشتنی مدیر انجمن
Oct 14, 2021
1,957
4,736
سلام دوستان.
مداری نسبتا ساده و قدرتمند و با ثبات عالی و نفوذ پذیری خوب در خاک از نوع ایمپالسی.
مدار شماتیک ، فیبر مدار چاپی و توضیحات فارسی کامل.

موفق باشید.

باسلام
لطفادرخصوص فلزیاب ازنوع تکنولوژی ایمپالسی مختصرتوضیح بدین فرق این نمونه باپالسیهادرچیه وچه خصوصیات ویاچه معایب احتمالی نسبت به پالسیهادارند؟
باتشکر

درود بر روشیک عزیز.
بنظرم میاد اولین بار شرکت فیشر توی محصولات برتر اش از این نام بکاربرده(ضربه ای) و ادعا داشته که بهتر از تکنواوژی پالسی هست(نظر تولیدکننده)حال اینکه ساختار آن مشابه سیستم پالسیه بیشتر یک اصطلاحه ممکنه که توی طراحی یا بکاربردن قطعات خاص و محاسبات دقیق تر صورت گرفته باشد یا گیرنده آن طرح خاص و قویتری داشته باشد و اختلاف محسوسی هم باشد(نظر خودم).
بهر حال شرکت های دیگر تولید کننده هم برای بعضی از محصولات شون این اصطلاح را بکار گرفته و مدعی هستند که یک سرو گردن از محصولات پالسی دیگر بالاترند.
ممنون از توجه تون.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Ali
درود بر روشیک عزیز.
بنظرم میاد اولین بار شرکت فیشر توی محصولات برتر اش از این نام بکاربرده(ضربه ای) و ادعا داشته که بهتر از تکنواوژی پالسی هست(نظر تولیدکننده)حال اینکه ساختار آن مشابه سیستم پالسیه بیشتر یک اصطلاحه ممکنه که توی طراحی یا بکاربردن قطعات خاص و محاسبات دقیق تر صورت گرفته باشد یا گیرنده آن طرح خاص و قویتری داشته باشد و اختلاف محسوسی هم باشد(نظر خودم).
بهر حال شرکت های دیگر تولید کننده هم برای بعضی از محصولات شون این اصطلاح را بکار گرفته و مدعی هستند که یک سرو گردن از محصولات پالسی دیگر بالاترند.
ممنون از توجه تون.
باسپاس ودرود
نظرمن اینه که این واژه روبعضی ازشرکتهاصرفابرای بزرگنمایی درکارایی بهترمحصولشون عنوان کرده اندبه چنددلیل:
-اگه به مدارشماتیک این فلزیاب دقت کرده باشین طراحی وانتخاب قطعاتش مشابه فلزیابهای کلاس خودشه
-درشبیه سازی باپروتیوس هم هیچگونه تمایزی درپالسهای تولیدی مشاهده نمیشه ومشابه بقیه فلزیابهاست
-اگه فرضاامکان تولیدپالس ضربه ای باخصوصبات فراترازپالسهای معمولی بودباتوجه به انحصاری نبودن این تکنولوژی تمام شرکتهای مطرح مثل لورنز ازان بهره میگرفتند
-باتوجه به پیشرفتهای علمی وطراحی قطعات جدیدباسرعت ودقت بالاوامکان استفاده ازمیکرو باقابلیت های متنوع وامکان استفاده ازانواع برنامه نویسیهای پیشرفته ،مطمعناامکان ساخت فلزیابهای فراترازقابلیتهای لحاظ شده دراینگونه فلزیابهای مربوط به چنددهه گذشته،امکانپذیرمیشد.
-وبنظرمن ادعای این گروه همانندبعضی ازشرکتهاکه منکرخطای تفکیک درفلزیابهایPIتولیدی خودشون میشوندبی اساسه.
باتشکر

باسپاس ودرود
نظرمن اینه که این واژه روبعضی ازشرکتهاصرفابرای بزرگنمایی درکارایی بهترمحصولشون عنوان کرده اندبه چنددلیل:
-اگه به مدارشماتیک این فلزیاب دقت کرده باشین طراحی وانتخاب قطعاتش مشابه فلزیابهای کلاس خودشه
-درشبیه سازی باپروتیوس هم هیچگونه تمایزی درپالسهای تولیدی مشاهده نمیشه ومشابه بقیه فلزیابهاست
-اگه فرضاامکان تولیدپالس ضربه ای باخصوصبات فراترازپالسهای معمولی بودباتوجه به انحصاری نبودن این تکنولوژی تمام شرکتهای مطرح مثل لورنز ازان بهره میگرفتند
-باتوجه به پیشرفتهای علمی وطراحی قطعات جدیدباسرعت ودقت بالاوامکان استفاده ازمیکرو باقابلیت های متنوع وامکان استفاده ازانواع برنامه نویسیهای پیشرفته ،مطمعناامکان ساخت فلزیابهای فراترازقابلیتهای لحاظ شده دراینگونه فلزیابهای مربوط به چنددهه گذشته،امکانپذیرمیشد.
-وبنظرمن ادعای این گروه همانندبعضی ازشرکتهاکه منکرخطای تفکیک درفلزیابهایPIتولیدی خودشون میشوندبی اساسه.
باتشکر
درود بر شما .
روشیک عزیز : همانطور گه گفتم در حال حاضر بسیاری از شرکت های تولید کننده برای محصولات خودشون از این واژه استفاده میکنند * جستجو کنید متوجه میشوید * مثل فیشر که کاتالوگ آنرا برایتان ارسال میکنم قسمت اول آنرا مطالعه کنید،ضمنا این اصطلاح (ایمپالسی) ربطی هم به زبان خاصی ندارد و همانطور که گفتم در نوع طراحی علی الرقم مشابه بودن با سیستم پالسی تفاوت هایی به گفته تولید کنندگان آن دارد.
این مدار با توجه به کاتالوگ ارائه شده سازنده و طراح برد موثر 4 متر را دارد، البته شما با من حتما هم نظر هستید که این برد به شرایط مختلفی بستگی دارد و اینکه این طرح در کلاس خودش هم با ثبات و پر قدرت و از همه مهمتر گیرنده قوی و حساسی دارد، پس میتوان انتظار داشت با توجه به قابلیت های آن میتوان روش به عنوان یک فلزیاب آنالوگ قوی و خوب حساب باز کرد.
اینکه در پروتیوس شبیه سازی کردید برایم سوال است!؟ لطفا شبیه سازی که انجام شده را ( عکس یا فایل پروتیوس ) بفرستید تا هم من و ساییر دوستان مطالعه و نظر بدهند.

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
درود بر شما .
روشیک عزیز : همانطور گه گفتم در حال حاضر بسیاری از شرکت های تولید کننده برای محصولات خودشون از این واژه استفاده میکنند * جستجو کنید متوجه میشوید * مثل فیشر که کاتالوگ آنرا برایتان ارسال میکنم قسمت اول آنرا مطالعه کنید،ضمنا این اصطلاح (ایمپالسی) ربطی هم به زبان خاصی ندارد و همانطور که گفتم در نوع طراحی علی الرقم مشابه بودن با سیستم پالسی تفاوت هایی به گفته تولید کنندگان آن دارد.
این مدار با توجه به کاتالوگ ارائه شده سازنده و طراح برد موثر 4 متر را دارد، البته شما با من حتما هم نظر هستید که این برد به شرایط مختلفی بستگی دارد و اینکه این طرح در کلاس خودش هم با ثبات و پر قدرت و از همه مهمتر گیرنده قوی و حساسی دارد، پس میتوان انتظار داشت با توجه به قابلیت های آن میتوان روش به عنوان یک فلزیاب آنالوگ قوی و خوب حساب باز کرد.
اینکه در پروتیوس شبیه سازی کردید برایم سوال است!؟ لطفا شبیه سازی که انجام شده را ( عکس یا فایل پروتیوس ) بفرستید تا هم من و ساییر دوستان مطالعه و نظر بدهند.

موفق باشید.
باسلام
درخصوص شبیه سازی ،مربوط به دویاسه سال پیش بوده که مطمعناباتوجه به اینکه ویندوزکامپیوترم به علت های مختلف چندبارعوض شده،اونهم ازبین رفته،البته کل فلزیاب روشبیه سازی نکرده بودم فقط قسمت تولیدپالس اصلی وپالسهای نمونه روانجام دادم که باتوجه به ایسیهای سری سی موس وکتابخانه پروتیوس کارسختی نیست
بنظرم واژه پالس ضربه ای روهم به این دلیل بکاربردندکه ازسیگنال اصلی دریافتی ازسیم پیچ درمقاطع زمانی مختلف(فیدبک،فیلتر،تقویت ومقایسه کننده )نمونه گیری میشه وبقیه زمانهای غیرنیازحذف میشه که اینکاربه دقت وکارایی مدارمیتونه تاثیرمثبت بزاره
یادمه اون زمان که این مداربحث میشداین فلزیاب بافلزیاب دلتاپالس واگه اشتباه نکنم dbp2010مقایسه میشدحتی بعضیهانظرشون این بودکه مدارشون به هم نزدیکه خوب الان که نگاه میکنیم دلتاپالس ازاقبال بیشتری برخورداربوده وبسیاری ازسایتهای ترکیه ای یاالمانی توسعش دادندشایددلیلش مشکلات ساخت این دوباشه البته ناگفته نمونه بعضیهاهم دلتاپالس واسنیفرروباهم تلفیق کردندومدارجدیدی اراعه دادند
درخصوص عمق زنی خوبش هم باشماهمنظرم البته به ادعای سازنده اش که برای اجسام بزرگ۴۲۰سانتیمترروعنوان کرده

برای دیدن تصاویر باید ثبت نام کنید

• Like
میگم مروربعضی ازمطالب هم خالی ازتوفیق نیست عکس فوق که مربوط به عمق زنی این فلزیابه رونیم نگاهه کردم ،سه عددلوپ داره۱۵،۳۰،۴۵سانت جالبه که نتایج تست روبالوپ۴۵سانتی عنوان کرده من الجمله همین حداکثرعمق زنی۴.۲متربرای اجسام بزرگ،حالاتصورش روبکنیدبالوپ۱*۱یا۲*۲مترمیتونه چه عمقی روبزنه

• Like
باسلام
درخصوص شبیه سازی ،مربوط به دویاسه سال پیش بوده که مطمعناباتوجه به اینکه ویندوزکامپیوترم به علت های مختلف چندبارعوض شده،اونهم ازبین رفته،البته کل فلزیاب روشبیه سازی نکرده بودم فقط قسمت تولیدپالس اصلی وپالسهای نمونه روانجام دادم که باتوجه به ایسیهای سری سی موس وکتابخانه پروتیوس کارسختی نیست
بنظرم واژه پالس ضربه ای روهم به این دلیل بکاربردندکه ازسیگنال اصلی دریافتی ازسیم پیچ درمقاطع زمانی مختلف(فیدبک،فیلتر،تقویت ومقایسه کننده )نمونه گیری میشه وبقیه زمانهای غیرنیازحذف میشه که اینکاربه دقت وکارایی مدارمیتونه تاثیرمثبت بزاره
یادمه اون زمان که این مداربحث میشداین فلزیاب بافلزیاب دلتاپالس واگه اشتباه نکنم dbp2010مقایسه میشدحتی بعضیهانظرشون این بودکه مدارشون به هم نزدیکه خوب الان که نگاه میکنیم دلتاپالس ازاقبال بیشتری برخورداربوده وبسیاری ازسایتهای ترکیه ای یاالمانی توسعش دادندشایددلیلش مشکلات ساخت این دوباشه البته ناگفته نمونه بعضیهاهم دلتاپالس واسنیفرروباهم تلفیق کردندومدارجدیدی اراعه دادند
درخصوص عمق زنی خوبش هم باشماهمنظرم البته به ادعای سازنده اش که برای اجسام بزرگ۴۲۰سانتیمترروعنوان کرده

برای دیدن تصاویر باید ثبت نام کنید
درود برشما .
روشیک عزیز زحمت بکشید شبیه سازی پروتیوس را که فرمودید انجام بدید تا من وسایرین هم استفاده کنند.
تفاوت های بینظیر و استثنایی این فلزیاب برای اهل فن چیزی هست که کتمان ندارد، همانطور که گفتم گیرنده بسیار قوی و حساس یکی از ویژگی آنست.
ولی در مورد مقایسه با دلتاپالس کدام ورژن؟ و بر چه اساس؟
دلتاپالس و اسنیفر رو با هم تلفیق کردند و مدارجدیدی ارائه دادند لطف کنید مدار آنرا ارسال کنید و همچنین مزایای آنرا تا بنده وسایر دوستان هم نظر بدهند.
سپاس.

• Like
باسلام
درخصوص شبیه سازیش متاسفانه من فرصت نمیکنم چون وقت ازادندارم الان هم که دارم تایپ میکنم سرکارهستم،یکی لطف کنه شروع کنه هرمشکلی برخوردراهنمایی میکنم.
درخصوص تلفیق ایندوهم اگه اشتباه برداشت نکرده باشم همون ورژن قدیمیش ملاک بوده چون طراحش فقط عکس فیبرباجاگذاری قطعاتش رواراعه داده بودوکاملاانالوگ بودکهالبته برای فروش گذاشته بود ،شماتیکش رونداده بودیادمه که برای حذف نویزهای مدار،زمین مدارروبه صورت شبکه ای توسعه داده بودفکرکنم اطلاعاتش روی کامپیوترم باشه اگه فراموش نکنم امشب کنترل میکنم.

• Like
سلام
متاسفانه نتونستم زیادوقت بزارم عکس فیبرروپیداکنم امادریادداشتهام که اریک انجمن برداشته بودم به مواردزیربرخوردم:
فلزیاب دلتاپالس وxr71مدارشماتیکشون مشابه همه.فقط تفاوتشون درقسمت گیت ایسی ۴۰۶۶هست ودومقاومت دراونهاباهم متفاوته ضمنادرفلزیاب اوریجینالشون دلتاپالس بافرکانس۱۰۰هرتزکارمیکنه ولی xr71بافرکانس ۴۰۰هرتز.
یکی ازدوستان که فرصت داره کنترل کنه ببینه مواردفوق درسته یانه؟

• Sad
واکنش‌ها[ی پسندها]: SONIC
سلام چطورمیشه یک فلزیابpiروتقویت کرد منظور کدوم قسمت نیاز به تقویت داره تا بردیک فلزیاب بیشتربشه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SONIC
سلام چطورمیشه یک فلزیابpiروتقویت کرد منظور کدوم قسمت نیاز به تقویت داره تا بردیک فلزیاب بیشتربشه؟
درود.

لطف کنید سئوال خود را در تاپیک موضوع خود مطرح کنید.

بسته به نوع طراحی مدار PI روش های مختلفی وجود دارد:

افزایش ولتاژ و جریان.

افزایش حساسیت گیرنده

استفاده از کویل بزرگتر

تنظیم صحیح توالی پالس

نصب برد های کمکی و مکمل

بهبود نرم افزار ( در مدار های استفاده شده با میکرو )

و..... تنظیم دقیق ، اپراتوری صحیح

همه موارد فوق الذکر مستلزم دانش کافی و ابزار دقیق است.

موفق باشید.

عقب
بالا