اطلاعات موضوع

درباره موضوع در تاریخ, در دسته فلزیاب ها ایجاد شده و آغاز کننده آن SONICمی باشد و موضوع آن: فلزیاب پالسی Eagle طرح دکتر سلمان دورانی است. این موضوع تا کنون 778 بازدید کننده و, 39 پاسخ داشته و 5 بار پسندیده شده...
نام دسته فلزیاب ها
نام موضوع فلزیاب پالسی Eagle طرح دکتر سلمان دورانی
آغاز کننده موضوع SONIC
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
پسندها
آخرین ارسال توسط SONIC
ممنون ازبه اشتراک گذاشتن اطلاعاتتون
شماتیک این فلزیاب هم هست؟اطلاعات تکمیلی بزارین مثلاثباتش قدرتش حساسیت به طلاو...
درخصوص mdl8500همونطورکه گفتم درخصوص قسمت باکس پوشیده شده ویادربعضی ها رزین شده،اطلاعاتم خیلی کمه اماقسمت بیرون این باکس روکاملاشناسایی کردم مدارش عیناازلورنزکپی شده وازmosfetپرقدرت به شمارهIRFP460برای درایوسیم پیچ بهره گرفته ،ازایسی اپ امپNE5534برای قسمت پیش تقویت کننده استفاده کرده وبجای استفاده ازیک دیودبرای برش پیک پسماندسیم پیچ (۰.۳ولت برای 1N4148)ازدوعدددیودسری(برش به میزان1.4ولت برای 1N4007یامشابه ان )دراین فلزیاب استفاده شده و...
متاسفانه شماتیک این قسمت الان دم دستم نیست اگه کسی بهش نیازداره عنوان کنه توی فایلهابگردم و اپلودکنم.

ممنون ازبه اشتراک گذاشتن اطلاعاتتون
شماتیک این فلزیاب هم هست؟اطلاعات تکمیلی بزارین مثلاثباتش قدرتش حساسیت به طلاو...
درخصوص mdl8500همونطورکه گفتم درخصوص قسمت باکس پوشیده شده ویادربعضی ها رزین شده،اطلاعاتم خیلی کمه اماقسمت بیرون این باکس روکاملاشناسایی کردم مدارش عیناازلورنزکپی شده وازmosfetپرقدرت به شمارهIRFP460برای درایوسیم پیچ بهره گرفته ،ازایسی اپ امپNE5534برای قسمت پیش تقویت کننده استفاده کرده وبجای استفاده ازیک دیودبرای برش پیک پسماندسیم پیچ (۰.۳ولت برای 1N4148)ازدوعدددیودسری(برش به میزان1.4ولت برای 1N4007یامشابه ان )دراین فلزیاب استفاده شده و...
متاسفانه شماتیک این قسمت الان دم دستم نیست اگه کسی بهش نیازداره عنوان کنه توی فایلهابگردم و اپلودکنم.
دوست عزیز فایل اصلی مدار در ارسالی موجوده فقط کمی در اسیلاتور و درایور خروجی تغییرات دارد که انشاا.. بزودی ارسال میکنم.
در مورد دوم مطالب تون هم برادر نیکی و پرسش؟ممنون میشم در یک تایپیک جدید عنوان کنید تا به یک جمع بندی برسیم.
منتظر نظرات ارزشمند شما هستیم.
موفق باشید.

ترفند های افزایش ثبات و تفکیک پذیری

اینهم به در خواست دوست عزیزمون

ترفند های افزایش ثبات و تفکیک پذیری

این هم قسمت درایوسیم پیچ فلزیاب لورنزکه باmdl8500مشابه هست
دوستان اگه اطلاعاتی درخصوص مدارداخلی قسمت باکس قسمت دوم(پوشیده شده ویارزین شده دربعضی مدل این فلزیاب)دارندحتی بصورت ناقص ،لطف کنن اعلام کنن تابرای این فلزیاب یک موضوع جدیدایجادبشه

برای دیدن تصاویر باید ثبت نام کنید

این دایور ماسفت مال d980
تو خروجی MDL ترانزیستور BU میخوره

این دایور ماسفت مال d980
تو خروجی MDL ترانزیستور BU میخوره
نه بزرگواردرفلزیابMDL8500بااطمینان کامل ازماسفت استفاده شده نه ازترانزیستوردوقطبی ،چون این قسمت بردفلزیاب روتونستم ازیکی بگیرم وقطعاتش روبامولتیمترچک کردم
درخصوص شمارش اوایل بین شماره۴۵۰و۴۶۰شک بودکه دوستانی این دوتاروروی فلزیاب چک کردندومشخص شدکه بایدشمارشIRFP460باشه.

سلام دوستان.
این طرح یکی از فلزیاب های پالسی هست که سالهای دور من آن را ساختم با گذشت زمان و آشنایی بیشتر با نوع و عملکرد آن و به واسطه چند دوست دیگر طرح را پیشرفته تر و مفید تر کردیم که در صورت استقبال عزیزان فایل های تکمیلی در دسترس شما قرار خواهد گرفت.
منتظر نظرات و پیشنهاد های شما هستم.
موفق باشید.
سلام خسته میشه لطفا نقشه و پی سی بی که از همین طرح ارتقا دادید رو بزارید

سلام لطفا ارتقا یافته اش رو بزارید ممنونتان میشویم.و اینکه بجای میتر میشه از بلندگو استفاده کرد(بیزر)؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SONIC
سلام لطفا ارتقا یافته اش رو بزارید ممنونتان میشویم.و اینکه بجای میتر میشه از بلندگو استفاده کرد(بیزر)؟
سلام دوست عزیز.
در همین جا فایل ترفندهای افزایش ثبات و تفکیک پذیری را دنبال کنید.
میتر نمایشگر آنالوگ یا عقربه ای است و حساسیت آن به کاوشگر این امکان را میدهد که به درستی تنظیم دستگاه و جستجو کند.و عملکرد بیزر هم شنیدن صوت بسته به سنس دستگاه میباشد.
موفق باشید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Ali
سلام بنظر مدار جالبی میاد فقط از دوستان کسی ساخته که بگه چه عمقی رو باهاش زده؟
و اینکه چرا آقای دکتر نام کامل قطعات رو نذاشته یکمی سخته از روی شماتیک نام دقیق رو پیدا کرد آیا کسی هست که نام تمام قطعات رو بزاره ممنون میشوم

• Like
سلام بنظر مدار جالبی میاد فقط از دوستان کسی ساخته که بگه چه عمقی رو باهاش زده؟
و اینکه چرا آقای دکتر نام کامل قطعات رو نذاشته یکمی سخته از روی شماتیک نام دقیق رو پیدا کرد آیا کسی هست که نام تمام قطعات رو بزاره ممنون میشوم
سلام دوست عزیز.
کلیه قطعات کاملا از روی نقشه مشخص است.
هرکجا ابهام دارید بفرمایید تا راهنمایی لازم صورت گیرد.
لیست قطعات مجددا جداگانه در همین فرم ارسال میشود.
موفق باشید.

سلام دوستان.
پارت لیست فلزیاب. pass:sonic55
موفق باشید.

دوستان چند نکته مهم :
اندوکتانس کویل تقریبا 400 میکرو هانری در 1 کیلوهرتز و مقاومت سیم پیچ هم حدود 0.8 اهم بایستی باشد.فرکانس فعلی اسیلاتور تقریبا 300 هرتز است که همانطور که قبلا در پست های ترفند افزایش و بهبود عرض کردم میتوانید فرکانس را تغییر دهید و نسبت به یک فلز خاص حساسیت بیشتری داشته باشید.
برای لوپ 8 اینچی (20 سانتی) سیم 1.2 (AWG20) 45 دور
برای لوپ 10 اینچی (25 سانتی) از همان سیم تقریبا 30 دور
برای لوپ 12 اینچی (30 سانتی) از همان سیم 26 دور
موفق باشید.

توضیحات تکمیلی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Ali
با سلام خدمت اساتید ارجمند
کلا ساختار Depres8 با MDL متفاوت است در تمام بخش‌های مدار.
MDL با deep scan6000 ایرانی مطابقت دارد در قسمت پیش تقویت کننده،تقویت کننده،درایور ،تغذیه، انتگرال گیری وغیره،البته درmdlاز دوعدد میکروکنترل استفاده شده،دردیپ اسکن چون نتونستن کد هگزای میکروکنترلر را کپی کنند به جایش از ای سی های معمولی جهت ایجاد پالس های نمونه گیری استفاده شده است از ای سی سویچ آنالوگ.

• Like
Depres8 یک مدار ساده تم سمپل است با چندین ولوم ،وبه لحاظ ساخت خیلی. ساده است اصلا قابل قیاس با MDL وغیره نیست

با سلام خدمت اساتید ارجمند
کلا ساختار Depres8 با MDL متفاوت است در تمام بخش‌های مدار.
MDL با deep scan6000 ایرانی مطابقت دارد در قسمت پیش تقویت کننده،تقویت کننده،درایور ،تغذیه، انتگرال گیری وغیره،البته درmdlاز دوعدد میکروکنترل استفاده شده،دردیپ اسکن چون نتونستن کد هگزای میکروکنترلر را کپی کنند به جایش از ای سی های معمولی جهت ایجاد پالس های نمونه گیری استفاده شده است از ای سی سویچ آنالوگ.
درود ali44

البته که ساختار آن متفاوت است. بحث بروی مدار درایور آنها بود.

اگر اطلاعاتی از Deep Scan 6000 دارید که معتقد هستید با MDL مطابقت دارد لطف کنید ارسال نمایید.

Depres8 یک مدار ساده تم سمپل است با چندین ولوم ،وبه لحاظ ساخت خیلی. ساده است اصلا قابل قیاس با MDL وغیره نیست
MDL اطلاعاتی دارید از مدار و میدانید چند سمپله هست؟

ممنون میشم اگر تجربه و اطلاعات دارید بفرمایید تا من و سایر دوستان استفاده کنند.

عقب
بالا