فلزیاب گلد اسکن 4 با ثبات و تفکیک پذیری  بینظیر KTS آلمان (آخرین ورژن)

الکترونیک فلزیاب گلد اسکن 4 با ثبات و تفکیک پذیری بینظیر KTS آلمان (آخرین ورژن) 1.0.0

دسترسی دریافت را ندارید

اطلاعات موضوع

درباره موضوع در تاریخ, در دسته فلزیاب ها ایجاد شده و آغاز کننده آن SONICمی باشد و موضوع آن: فلزیاب گلد اسکن 4 با ثبات و تفکیک پذیری بینظیر KTS آلمان (آخرین ورژن) است. این موضوع تا کنون 388 بازدید کننده و, 12 پاسخ داشته و 5 بار پسندیده شده...
نام دسته فلزیاب ها
نام موضوع فلزیاب گلد اسکن 4 با ثبات و تفکیک پذیری بینظیر KTS آلمان (آخرین ورژن)
آغاز کننده موضوع SONIC
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
12
بازدیدها
388
پسندها
5
آخرین ارسال توسط SONIC

SONIC

مدیر بخش برق و الکترونیک (SONIC)
پرسنل مدیریت
مدیر انجمن
استاد و مشاور الکترونیک
عضو افتخاری گروه الکترونیک
به شدت دوست داشتنی مدیر انجمن
Oct 14, 2021
1,957
4,736
سلام دوستان.
آخرین طراحی منتشر شده از سری فلزیاب های گلد اسکن ساخت شرکت شرکت کی تی اس KTS آلمان خدمت عزیزان .
بلحاظ طراحی و عملیاتی جزء 20 فلزیاب، برترین های دنیا محسوب میشود در کنار این مطالب باید گفت حذف ذرات و تفکیک پذیری فوق العاده ، حساسیت بیشتر به فلزات ارزشمند و هچنین قدرت نفوذ در خاک را باید افزود.
بسازید و لذت ببرید.
منتظر نظرات ارزشمند شما هستم.
موفق باشید.

سلام دوستان کسی ساخته جدیدا؟ چقدر هزینه کردن و چه مقدار بردی گرفتن؟

سلام دوستان کسی ساخته جدیدا؟ چقدر هزینه کردن و چه مقدار بردی گرفتن؟
سلام دوست عزیز.
توجه شما را به پاسخ در پست پالس استار معطوف میکنم.
موفق باشید.

دوستان توجه داشته باشند که برای ساخت چنین دستگاه هایی نیاز به دانش کافی و همچنین دسترسی به ابزار خاص و تخصصی آن.
موفق باشید.

درود.
مجددا بارگذاری شد.

درود مهندس وقت بخیر سپاس برای اپلود مجدد ولی پارت لیست نداره و شتماتیک کامل نیست

درود مهندس وقت بخیر سپاس برای اپلود مجدد ولی پارت لیست نداره و شتماتیک کامل نیست
درود بر شما.
دوست عزیز کلیه مقادیر قطعات در شماتیک مشخص و موجوده ضمن اینکه PCB نیز ارائه شده.
کدام قسمت شماتیک مد نظر شماست که ناقص است؟ بفرمایید تا در اسرع وقت پیگیری کنم.

درود مهندس در شماتیک فقط 7ایسی موجوده ولی تعداد. ایسیها روی برد بیشتر و شماره ایسیها دیگه در شماتیک موجود نیست

درود مهندس در شماتیک فقط 7ایسی موجوده ولی تعداد. ایسیها روی برد بیشتر و شماره ایسیها دیگه در شماتیک موجود نیست

درود.

با احتساب آی سی های رگلاتور 14 آی سی در شماتیک و PCB است.

عقب
بالا