اطلاعات موضوع

درباره موضوع در تاریخ, در دسته الکترونیک ایجاد شده و آغاز کننده آن SONICمی باشد و موضوع آن: فلز یاب پر قدرت FPI است. این موضوع تا کنون 555 بازدید کننده و, 6 پاسخ داشته و 11 بار پسندیده شده...
نام دسته الکترونیک
نام موضوع فلز یاب پر قدرت FPI
آغاز کننده موضوع SONIC
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
555
پسندها
11
آخرین ارسال توسط jb4444

SONIC

مدیر بخش برق و الکترونیک (SONIC)
پرسنل مدیریت
مدیر انجمن
استاد و مشاور الکترونیک
عضو افتخاری گروه الکترونیک
به شدت دوست داشتنی مدیر انجمن
Oct 14, 2021
1,957
4,736
دوستان عزیز طرح فلزیاب پر قدرت فلزجو بدون محدودیت

ذکات علم نشر ان است .پیامبر خوبی ها
عیدتون مبارک

برای دیدن تصاویر باید ثبت نام کنید

طبق این عکس ها اصلاح شود

ممنونم ازمطالب اموزنده وارسالهای خوب شما
یک سوال:چایی عکسی ازبرداین فلزیاب دیده بودم که دراون ازیک ایسی atinyاستفاده کرده بود(فکرکنم اتینی ۲۶)
ایاشمااطلاعاتی ازاون دارید؟

معذرت میخوام مثل اینکه ازاتینی۱۳استفاده کرده
ضمنابرای دوستانی که میخوان این فلزیاب روبسازنداصلاحیه روکه ازروی عکس انجام دادین روکمی توضیح بدین

معذرت میخوام مثل اینکه ازاتینی۱۳استفاده کرده
ضمنابرای دوستانی که میخوان این فلزیاب روبسازنداصلاحیه روکه ازروی عکس انجام دادین روکمی توضیح بدین

سلام.
atiny 13 یک مقایسه کننده آنالوگ داخلی هستش (آنالوگ به دیجیتال)که بعنوان کانتر یا تایمر هم استفاده میشه .احیانا برای نوسان سازی مجزا تعبیه شده چون نوسان ساز داخلی کالیبره شده دارد(حداکثر فرکانس این نوسان ساز 8 مگاهرتز می باشد).
یا برای ارتباط سریال ISP برای پروگرام کردن میکروکنترلر داخل مدارچون قابل برنامه ریزی با اسیلاتور داخلی هم میتواند باشد.
من این مدار را ندیدم که بتوانم نظر قطعی بدم.

طبق این عکس ها اصلاح شود
عکس ها کاملا واضح هستند .
سعی شده از قطعات مرغوب و اورجینال استفاده کنم. همانطور که می بینید تمامی مقاومت ها 1درصد و از آی سی نظامی استفاده شده برای ماسفت هم IRF1404 اصلی استفاده کردم درسته که سطح ولت پایین تری داره ولی عملا کیفیت و قدرت بیشتری را توانستم بگیرم.
در پشت فیبر هم با اضافه کردن فریت بید و خازن های SMD سعی به نویز گیری و ثبات بیشتر در مدار کردم (با اسکوپ به راحتی این مسئله مشهود است)

عقب
بالا