قاتل آقای جیمز که بود؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع در تاریخ, در دسته چیستان و معما ایجاد شده و آغاز کننده آن practicalsoftمی باشد و موضوع آن: قاتل آقای جیمز که بود؟ است. این موضوع تا کنون 792 بازدید کننده و, 2 پاسخ داشته و 1 بار پسندیده شده...
نام دسته چیستان و معما
نام موضوع قاتل آقای جیمز که بود؟
آغاز کننده موضوع practicalsoft
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
792
پسندها
1
آخرین ارسال توسط بهاره
Jun 6, 2020
11,593
4,508
برای دیدن تصاویر باید ثبت نام کنید
جسد آقای جیمز را یک شب در اتاقش پیدا کردند. اتاق هیچ پنجره‌ای نداشت و در آن هم قفل شده بود. از چهار نفری که کلید اتاق او را داشتند بازجویی شد:

سوفیا، خدمتکار: «من رفتم که آقای جیمز را صدا بزنم. وقتی دیدم مرده جیغ کشیدم!»

جان، سرپیشخدمت: «وقتی صدای جیغ را شنیدم به طرف اتاق دویدم، چراغ را روشن کردم و دیدم یک چاقو در گردن آقای جیمز فرو رفته.»

سارا، معلم سرخانه: «من هم به همراه جان به طرف اتاق دویدم. وقتی جان چراغ را روشن کرد همه جای اتاق پر از خون بود.»

جک، آشپز: «من مشغول درست کردن شام بودم و متوجه چیزی نشدم.»

سؤال: قاتل آقای جیمز که بود؟

پاسخ:
[HIDEREPLY]
قاتل سوفیا بود. اتاق تاریک بود و او قاعدتاً نمی‌توانست آقای جیمز را ببیند مگر آنکه خودش از قبل از مرگ او باخبر بوده باشد.
[/HIDEREPLY]

برای دیدن تصاویر باید ثبت نام کنید
جسد آقای جیمز را یک شب در اتاقش پیدا کردند. اتاق هیچ پنجره‌ای نداشت و در آن هم قفل شده بود. از چهار نفری که کلید اتاق او را داشتند بازجویی شد:

سوفیا، خدمتکار: «من رفتم که آقای جیمز را صدا بزنم. وقتی دیدم مرده جیغ کشیدم!»

جان، سرپیشخدمت: «وقتی صدای جیغ را شنیدم به طرف اتاق دویدم، چراغ را روشن کردم و دیدم یک چاقو در گردن آقای جیمز فرو رفته.»

سارا، معلم سرخانه: «من هم به همراه جان به طرف اتاق دویدم. وقتی جان چراغ را روشن کرد همه جای اتاق پر از خون بود.»

جک، آشپز: «من مشغول درست کردن شام بودم و متوجه چیزی نشدم.»

سؤال: قاتل آقای جیمز که بود؟

پاسخ:
*** Hidden text: cannot be quoted. *جک چون ساعت۱ شب داشته شام میپخته

عقب
بالا