مدارنمونه بردارونگهدارنده ولتاژdc

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع roshik
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع در تاریخ, در دسته مدارهای درخواستی ایجاد شده و آغاز کننده آن roshikمی باشد و موضوع آن: مدارنمونه بردارونگهدارنده ولتاژdc است. این موضوع تا کنون 84 بازدید کننده و, 4 پاسخ داشته و 1 بار پسندیده شده...
نام دسته مدارهای درخواستی
نام موضوع مدارنمونه بردارونگهدارنده ولتاژdc
آغاز کننده موضوع roshik
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
پسندها
آخرین ارسال توسط roshik

roshik

کاربر(جدید)
Dec 23, 2021
69
سلام
دنبال مداری عملی میگردم که بتونم بایک کلیدفشاری لحظه ای ولتاژdc روازجایی به عنوان نمونه بهش بدم واین مدارنمونه بردارونگهدارنده بتونه اونودرخودش نگهداره تادرصورت نیازبتونم ازاون ولتاژاستفاده کنم. این ولتاژنمونه فقط درصورتی باید تغییرپیداکنه که باکلیدفشاری(استارت)مقدارجدیدی براش تعریف کنم.
میزان ولتاژمدنظرم ازصفر الی حداکثر 24 ولته مستقیمه که کمترهم میتونه بشه وجریان مصرفی درصورت نیازدرمصرف کننده مدنظرم درحدچندمیلی امپره.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Ali
سلام
دنبال مداری عملی میگردم که بتونم بایک کلیدفشاری لحظه ای ولتاژdc روازجایی به عنوان نمونه بهش بدم واین مدارنمونه بردارونگهدارنده بتونه اونودرخودش نگهداره تادرصورت نیازبتونم ازاون ولتاژاستفاده کنم. این ولتاژنمونه فقط درصورتی باید تغییرپیداکنه که باکلیدفشاری(استارت)مقدارجدیدی براش تعریف کنم.
میزان ولتاژمدنظرم ازصفر الی حداکثر 24 ولته مستقیمه که کمترهم میتونه بشه وجریان مصرفی درصورت نیازدرمصرف کننده مدنظرم درحدچندمیلی امپره.
درود.

برای این منظور از مدار های تغذیه آزمایشگاهی دیجیتالی می توانید بهره بگیرید.

ممنونم ازپاسخ شما
درسته بابرنامه نویسی میکرومیشه ازاین منابع تغذیه هم ساده ترنتیجه گرفت
اما مدنظرم مداری بدون میکروونوشتن برنامه روی میکروهست.۹
بنظرم فقط کمی حوصله وخلاِقیت میخواد

ممنونم ازپاسخ شما
درسته بابرنامه نویسی میکرومیشه ازاین منابع تغذیه هم ساده ترنتیجه گرفت
اما مدنظرم مداری بدون میکروونوشتن برنامه روی میکروهست.۹
بنظرم فقط کمی حوصله وخلاِقیت میخواد
سلام.

اگر سوال شما را درست متوجه شده باشم شما یک مدار HOLD مشابه آنچه که در مولتی متر ها هست را مد نظر دارید؟ یا نه؟

در این صورت میتوانید از آیسی ICL7117 استفاده کنید.

مدت ذخیره سازی برای چه مدت ؟

برای چه کاربردی نیاز دارید؟

کمی حوصله و خلاقیت بخرج بدهید.

ممنونم ازپاسخ شما
بله یک جورایی میشه گفت مثل چیزیه که دروضعیت HOLDمولتی متراتفاق می افته منتهااینجادرحدچندمیلی امپرجریان خروجی روهم بایدتامین کنه.
مدت زمان موردنیازحدود۳۰ الی ۴۰دقیقه ،هرچه زمان بیشتری روبتونه نگهداره چه بهتر،البته اگه اجبارااین زمان کمتربشه اشکال زیادی پیش نمیادوبایدعملیات موردنیازروسریعترانجام داد.

عقب
بالا