این مدار رو شما تست کردید؟برای دیدن تصاویر باید ثبت نام کنیدبرای دیدن تصاویر باید ثبت نام کنیدبرای دیدن تصاویر باید ثبت نام کنیدبرای دیدن تصاویر باید ثبت نام کنید
بله، همون پاوری که گذاشتید ساختم، فکر کنم اشکالم در مونتاژ کیت باشه، چون از روی یک شماتیک غلط مونتاژ کردمبخش پاورت درست بود؟
فایلتون رو اینجا آپلود کنید و لینکش رو اینجا بگذارینchance مدار .........نمی دونم چرا فایل زیب ارسال نمیشه؟!!!
در صورت نیاز و وجود مشکل به من پیام خصوصی بدهیدسلام .دوستان فلزیابی را میخواهم معرفی کنم که در نوع خودش بینظیره
در صورت نیاز و وجود مشکل به من پیام خصوصی بدهید
سلام مدار پالس استار بلغارستان را میخواستمyavari منبع جدیدی ارسال کرد
برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید- پالس استار (بلغارستان) یکی از معروف ترین فلزیاب های موجود در بازار ایران مدار پالسی پر قدرت
برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید
سلام جلال جان.سلام مدار پالس استار بلغارستان را میخواستم
سلام مدار تغذیه پالس استار را میخواستمبرای دیدن تصاویر باید ثبت نام کنید
مدار تغذیه پالس استار بلغارستان را میخواستمسلام جلال جان.
ابتدا منبع را لایک کن بعد بالای صفحه برو برای دریافت فایل.
موفق باشی.
برای دیدن تصاویر باید ثبت نام کنید
برای دیدن تصاویر باید ثبت نام کنیدسلام این مدار فلزیابه
من این مدار را ساختم ولی منبع تغذیه اش درست نیستبرای دیدن تصاویر باید ثبت نام کنیدبرای دیدن تصاویر باید ثبت نام کنیدبرای دیدن تصاویر باید ثبت نام کنیدبرای دیدن تصاویر باید ثبت نام کنید
سلام شماتیک این مدار را میخواستماز پاسخگویی شما سپاسگزارم?? میشه لطفا pcb و پارت لیست اصلاح شده رو هم بذارید؟ اگر از شماتیک غیر اصلاح شده هم عکس دارید لطفا بفرستید، یک دنیا سپاس????