A Ali مسئول نظارت بر محتوا پرسنل مدیریت ناظم انجمن Jun 7, 2020 941 1,258 Feb 18, 2023 #1 منبع تغذیه آزمایشگاهی برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید این منبع تغذیه در بازه 0-50 ولت و 0-5 آمپر کار میکند.
منبع تغذیه آزمایشگاهی برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید این منبع تغذیه در بازه 0-50 ولت و 0-5 آمپر کار میکند.
M Mohammad.N کاربر(جدید) May 28, 2024 3 1 May 28, 2024 #2 Ali گفت: منبع تغذیه آزمایشگاهی برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید این منبع تغذیه در بازه 0-50 ولت و 0-5 آمپر کار میکند. کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام، امکان داره بجای ترانسفور ماتور از منبع تغذیه سوئیچینگ استفاده کرد؟
Ali گفت: منبع تغذیه آزمایشگاهی برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید این منبع تغذیه در بازه 0-50 ولت و 0-5 آمپر کار میکند. کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام، امکان داره بجای ترانسفور ماتور از منبع تغذیه سوئیچینگ استفاده کرد؟
SONIC مدیر بخش برق و الکترونیک (SONIC) پرسنل مدیریت مدیر انجمن استاد و مشاور الکترونیک عضو افتخاری گروه الکترونیک به شدت دوست داشتنی مدیر انجمن Oct 14, 2021 1,957 4,736 May 30, 2024 #3 Mohammad.N گفت: سلام، امکان داره بجای ترانسفور ماتور از منبع تغذیه سوئیچینگ استفاده کرد؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... درود. تغذیه سویچینگ با ولتاژ خروجی 60 ولت 6 آمپر نیاز دارید.
Mohammad.N گفت: سلام، امکان داره بجای ترانسفور ماتور از منبع تغذیه سوئیچینگ استفاده کرد؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... درود. تغذیه سویچینگ با ولتاژ خروجی 60 ولت 6 آمپر نیاز دارید.
M Mohammad.N کاربر(جدید) May 28, 2024 3 1 Jun 8, 2024 #4 SONIC گفت: درود. تغذیه سویچینگ با ولتاژ خروجی 60 ولت 6 آمپر نیاز دارید. کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام، من یه منبع تغذیه سوئیچینگ 48ولت 5آمر دارم میخوام ولتاژ خروجیش رومتغیر از 0تا 40 ولت کنم
SONIC گفت: درود. تغذیه سویچینگ با ولتاژ خروجی 60 ولت 6 آمپر نیاز دارید. کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام، من یه منبع تغذیه سوئیچینگ 48ولت 5آمر دارم میخوام ولتاژ خروجیش رومتغیر از 0تا 40 ولت کنم
SONIC مدیر بخش برق و الکترونیک (SONIC) پرسنل مدیریت مدیر انجمن استاد و مشاور الکترونیک عضو افتخاری گروه الکترونیک به شدت دوست داشتنی مدیر انجمن Oct 14, 2021 1,957 4,736 Jun 9, 2024 #5 Mohammad.N گفت: سلام، من یه منبع تغذیه سوئیچینگ 48ولت 5آمر دارم میخوام ولتاژ خروجیش رومتغیر از 0تا 40 ولت کنم کلیک کنید تا گسترش یابد... درود. می توانید از تغذیه سویچینگ بعنوان جایگزین ترانسفورماتور استفاده کنید.فقط در قسمت ورودی بایستی تغییراتی را انجام دهید. مدارات زیر هم نگاهی بیاندازید. برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید موفق باشید.
Mohammad.N گفت: سلام، من یه منبع تغذیه سوئیچینگ 48ولت 5آمر دارم میخوام ولتاژ خروجیش رومتغیر از 0تا 40 ولت کنم کلیک کنید تا گسترش یابد... درود. می توانید از تغذیه سویچینگ بعنوان جایگزین ترانسفورماتور استفاده کنید.فقط در قسمت ورودی بایستی تغییراتی را انجام دهید. مدارات زیر هم نگاهی بیاندازید. برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید موفق باشید.