نكاتی مهم در پلان های تغذيه تجهيزات مكانيكی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع در تاریخ, در دسته برق ساختمان ایجاد شده و آغاز کننده آن Aliمی باشد و موضوع آن: نكاتی مهم در پلان های تغذيه تجهيزات مكانيكی است. این موضوع تا کنون 160 بازدید کننده و, 0 پاسخ داشته و 0 بار پسندیده شده...
نام دسته برق ساختمان
نام موضوع نكاتی مهم در پلان های تغذيه تجهيزات مكانيكی
آغاز کننده موضوع Ali
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
160
پسندها
0
آخرین ارسال توسط Ali

Ali

مسئول نظارت بر محتوا
پرسنل مدیریت
ناظم انجمن
Jun 7, 2020
935
1,248
نكاتی مهم در پلان های تغذيه تجهيزات مكانيكی


۱ - برای تغذيه فن كوئيل ،بايستی فن كوئيل و ترموستات جانمايی شده و ارتباط آنها ترسيم و آدرس خط تغذيه برق ترموستات ، درج شود.
۲ - توجه : حداكثر تعداد فن كوئيل از يك مدار تغذيه ۳ دستگاه مي باشد و در صورتيكه قدرت مصرفی بالا يا پائين باشد اين تعداد می تواند كمتر يا بيشتر شود .
۳ - گاهي ممكن است برای تغذيه برق فن كوئيل از يك پريز نصب شده در كنار فن كوئيل و هم ارتفاع با آن استفاده شود و گاهی نيز سيم برق مستقيما به جعبه اتصال فن كوئيل وصل می شود كه اشكالی نخواهد داشت.
۴ - اينكه سيم برق در سمت چپ يا راست فن كوئيل قرار گيرد، قاعده خاص ندارد و بنا به سفارش ساخت ، طراح با همراهی با مهندس مكانيك طرح خود را ارائه خواهد داد .
۵ - موتور خانه هاي مركزی در ساختمان ها ، مصرف كننده های عمده ای محسوب می شوند معمولا بخش عمده تجهيزات آنها در اتاق موتور خانه قرار ميگيرد ولي بخش هايي نيز ممكن است در جاي ديگر جانمايي شده باشند .مثلا برج خنك كننده كه اغلب روي پشت بام قرار دارد .
۶ - مهندس مكانيك ليست تجهيزات و جانمايي و مشخصه هاي الكتريكي آنها از قبيل تعداد فاز ، توان ، ضريب قدرت و غيره را در نقشه هاي مكانيك قرار مي دهد و مهندس برق طرح خود را نسبت به آنها ارائه مي نمايد .
۷ - معمولا هر موتور خانه به يك تابلو مستقل نياز دارد اين تابلو بايستي داراي خروجي هاي حفاظت شده لازم براي همه تجهيزات موتور خانه باشد .
۸ - در طرح تابلو ي موتور خانه و تابلو تغذيه كننده آن اغلب موضوع كليد پشتيبان براي فيوز هاي مينياتوري به وجود مي آيد كه بايستي دقت شود .
۹ - پكيج هاي ديواري در آشپزخانه ها يا محلي كه جا گذاري شده است بايستي تغذيه گر دند. اغلب يك پريز براي تغذيه آنها با ارتفاع مشخص در نظر گرفته مي شود.
توجه : اغلب پكيج ها گازي بوده و مصرف كننده برق آن يك پمپ سير كولاسيون با مصرف حدود ۱۰۰ وات است بنابراين برخلاف يك اشتباه رايج اصلا نيازي به يك فيدر مستقل نداشته و بايد از همان پريز هاي آشپز خانه تغذيه گردند ، مگر اينكه در طرح مكانيك از پكيج غير گازي و يا با مصرف برق بالا استفاده شده باشد.
۱۰ - مهمترين نكته در ساختمان ها این است كه داراي اسپليت يونيت مي باشند ، بايستي در محاسبه و تامين ديماند ، مصرف برق آن درنظر گرفته شود است .
۱۱ - هر اسپليت از دو بخش ،كندانسور و اواپراتور تشكيل شده است . مهندس طراح كندانسور را در فضاي با ز مانند تراس يا پشت بام و اواپراتور را داخل آپارتمان جانمايي مي كند .
۱۲ - بعضي از كندانسور ها مي توانند ۲ يا ۳ اوپراتور را تغذيه كنند .
۱۳ - در نقشه هاي پلان بايستي تغذيه برق و خط ارتباطي بين كندانسور و اواپراتور ترسيم گردد و با توجه به مصرف بسيار بالاي اين وسيله ، بايستي براي هر اسپليت يك فيدر جداگانه منظور گردد.
۱۴ - جهت تغذيه هود د ر آشپزخانه يك عدد پريز پيش بيني گردد.
۱۵ - در هر ساختمان ممكن است چند اگزوزست فن نصب گردد مقتضي است جهت تغذيه آن ها پيش بيني لازم براساس توان مصرف لحاظ شود . بايد طرح طوري باشد كه در هر مدار تغذيه روشنايي يك هواكش قرار گيرد.
۱۶ - در صورتيكه واحد ، لباسشويي و ظرفشويي داشته باشد بايستي پريزهاي مستقل با فيدر مجزا در طراحي پيش بيني شوند .
 

عقب
بالا