ح حبیب زاده کاربر(جدید) Jul 5, 2026 2 0 Jul 5, 2026 #1 با سلام و عرض خسته نباشید. لطفاً اگر پیشنهاداتی برای خرید مولتی متر برای تازهکاران در رنج قیمت ۱ تا ۱۰ میلیون دارید در اینجا مطرح کنید . ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
با سلام و عرض خسته نباشید. لطفاً اگر پیشنهاداتی برای خرید مولتی متر برای تازهکاران در رنج قیمت ۱ تا ۱۰ میلیون دارید در اینجا مطرح کنید . ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
A Ariya2026 کاربر(جدید) Jul 4, 2026 1 0 Jul 26, 2026 #2 با سلام ، چه تازه کار ، چه حرفه ای از نظر من فقط VC97 ممنونم
ح حبیب زاده کاربر(جدید) Jul 5, 2026 2 0 Jul 26, 2026 #3 Ariya2026 گفت: با سلام ، چه تازه کار ، چه حرفه ای از نظر من فقط VC97 ممنونم کلیک کنید تا گسترش یابد... آیا راهی برای خرید نسخه اصلی آن سراغ دارید؟ یا آن نسخه به اصطلاح اصلی تفاوتی با نسخه های موجود در بازار ندارد؟
Ariya2026 گفت: با سلام ، چه تازه کار ، چه حرفه ای از نظر من فقط VC97 ممنونم کلیک کنید تا گسترش یابد... آیا راهی برای خرید نسخه اصلی آن سراغ دارید؟ یا آن نسخه به اصطلاح اصلی تفاوتی با نسخه های موجود در بازار ندارد؟
SONIC مدیر بخش برق و الکترونیک (SONIC) پرسنل مدیریت مدیر انجمن استاد و مشاور الکترونیک عضو افتخاری گروه الکترونیک به شدت دوست داشتنی مدیر انجمن Oct 14, 2021 1,945 4,863 Jul 28, 2026 #4 حبیب زاده گفت: با سلام و عرض خسته نباشید. لطفاً اگر پیشنهاداتی برای خرید مولتی متر برای تازهکاران در رنج قیمت ۱ تا ۱۰ میلیون دارید در اینجا مطرح کنید . ۱۴۰۵/۰۴/۱۴ کلیک کنید تا گسترش یابد... درود. با توجه به تنوع بسیار و برند های مختلف موجود که اکثرا چینی هستند بنظرم میتوانید یکی از مدل ها و برند های زیر را خریداری کنید. DT830D ویکتور VC97 مستک DM91 برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید
حبیب زاده گفت: با سلام و عرض خسته نباشید. لطفاً اگر پیشنهاداتی برای خرید مولتی متر برای تازهکاران در رنج قیمت ۱ تا ۱۰ میلیون دارید در اینجا مطرح کنید . ۱۴۰۵/۰۴/۱۴ کلیک کنید تا گسترش یابد... درود. با توجه به تنوع بسیار و برند های مختلف موجود که اکثرا چینی هستند بنظرم میتوانید یکی از مدل ها و برند های زیر را خریداری کنید. DT830D ویکتور VC97 مستک DM91 برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید