اطلاعات موضوع

درباره موضوع در تاریخ, در دسته فلزیاب ها ایجاد شده و آغاز کننده آن SONICمی باشد و موضوع آن: ردیاب آنتنی اکسپوفر با 12 مد مختلف ورژن 3.2 است. این موضوع تا کنون 692 بازدید کننده و, 15 پاسخ داشته و 8 بار پسندیده شده...
نام دسته فلزیاب ها
نام موضوع ردیاب آنتنی اکسپوفر با 12 مد مختلف ورژن 3.2
آغاز کننده موضوع SONIC
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
15
بازدیدها
692
پسندها
8
آخرین ارسال توسط SONIC

SONIC

مدیر بخش برق و الکترونیک (SONIC)
پرسنل مدیریت
مدیر انجمن
استاد و مشاور الکترونیک
عضو افتخاری گروه الکترونیک
به شدت دوست داشتنی مدیر انجمن
Oct 14, 2021
1,960
4,800
سلام دوستان.
ردیاب اکسپوفر با 12 مد مختلف همراه با pcb وفایل هگز دو مد 6 و12 حالته و توضیحات ساخت چوک بصورت کامل خدمت شما عزیزان.(آخرین ورژن)
لطفا در نظر سنجی شرکت کنید.
موفق باشید.

اقافرزادازارسال مفیدشماممنونم
ظاهراورژنهای بالاتری هم وجودداره که دراونهاکلیدسلکتوری حذف شده وبجاش ازدوعددشاسی فشاری برای انتخاب مدجستجواستفاده شده است
ایااطلاعات ساختشون روهم دارید؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SONIC
اقافرزادازارسال مفیدشماممنونم
ظاهراورژنهای بالاتری هم وجودداره که دراونهاکلیدسلکتوری حذف شده وبجاش ازدوعددشاسی فشاری برای انتخاب مدجستجواستفاده شده است
ایااطلاعات ساختشون روهم دارید؟
سلام دوست عزیز.
اطلاعی در مورد ورژن های بالاتر در حال حاضر موجود ندارم.اصول کارکرد یکی است ولی ممکن است توی برنامه تغییراتی داده اند که کلید سلکتور حذف شود.

آخرین ویرایش:
اگه فقط سلکتورروتغییرداده باشن وبرنامه ای به برنامه اصلی اضافه کرده باشند که شاسی هااین کارروانجام بده کارایی مداریکیه واین موضوع زیادمهم نیست امااگه فرکانسهای مدهای مختلف جستجورودربرنامه بهبودبخشیده باشه عملکردردیاب ارتقابیدامیکنه و...
یک سوال :ایاخودتون این ورژن ازردیاب روساختین؟ منظورم عملکردش روکمی توضیح بدین خطاش درچه حدیه؟و...

اگه فقط سلکتورروتغییرداده باشن وبرنامه ای به برنامه اصلی اضافه کرده باشند که شاسی هااین کارروانجام بده کارایی مداریکیه واین موضوع زیادمهم نیست امااگه فرکانسهای مدهای مختلف جستجورودربرنامه بهبودبخشیده باشه عملکردردیاب ارتقابیدامیکنه و...
یک سوال :ایاخودتون این ورژن ازردیاب روساختین؟ منظورم عملکردش روکمی توضیح بدین خطاش درچه حدیه؟و...
چون 12 مد مختلف هست و نسبت به ورژن های قبلی که فقط 6 مد دارد قطعا بهینه شده میباشد و بنظرم تا جایی که من اطلاع دارم آخرین ورژن میباشد.
در خصوص سوال شما هم خیر بنده هنوز وقت نکردم که بخواهم بسازم و از عملکردش آگاهی پیدا کنم .اگر مایل هستید شروع کنید تا بسازیم.

سلام دوستان.
ردیاب با 16 مد مختلف بدون سلکتور و با کلید فشاری تغییر مد و تغییرات پس از ویرایش - بزودی میتوانید از فروشگاه انجمن خرید نمایید.

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: abass
سلام دوستان.
ردیاب اکسپوفر با 12 مد مختلف همراه با pcb وفایل هگز دو مد 6 و12 حالته و توضیحات ساخت چوک بصورت کامل خدمت شما عزیزان.(آخرین ورژن)
لطفا در نظر سنجی شرکت کنید.
موفق باشید.
اطلاعات درخصوص ۱۲مدبنظرم ناقص هست من فقط عکس فیبروفایل هگزشودیدم مقدارقطعات ،عکس روی فیبرو...؟

اطلاعات درخصوص ۱۲مدبنظرم ناقص هست من فقط عکس فیبروفایل هگزشودیدم مقدارقطعات ،عکس روی فیبرو...؟
سلام.
اگر دقت کرده باشید تمامی مقادیر مانند 6 مد میباشد با این تفاوت که خروجی های میکرو بیشتر شده .

سلام دوستان.
ردیاب با 16 مد مختلف بدون سلکتور و با کلید فشاری تغییر مد و تغییرات پس از ویرایش - بزودی میتوانید از فروشگاه انجمن خرید نمایید.
سلام شمافرموده بودین که ورژن۳.۲اخرین ورژنه پس این یکی ازکجاپیداش شد؟
بهرجهت بنظرم بهتره که بیشتردرموردکارایی ،جزعیات مدهای مختلفش ومیزان عملکردش(شعاع ردیابی)ومیزان خطاش هم درابتداکمی توضیح داده بشه ومضافااینکه بنظرم بهتره اطلاعات ساخت فایل اصلیش (قبل ازتغییرات وویرایش)عمومی بشه تادوستان واعضای انجمن که دانش ساختشودارندبسازند وبحث وتبادل نظرکنندبااینکارهم کارایی مداربه اثبات میرسه وهم معلومات دوستان افزوده میشه ودوستان برای درخواست خریدورژن ویرایش شدش تمایل بیشتری نشون میدن

سلام شمافرموده بودین که ورژن۳.۲اخرین ورژنه پس این یکی ازکجاپیداش شد؟
بهرجهت بنظرم بهتره که بیشتردرموردکارایی ،جزعیات مدهای مختلفش ومیزان عملکردش(شعاع ردیابی)ومیزان خطاش هم درابتداکمی توضیح داده بشه ومضافااینکه بنظرم بهتره اطلاعات ساخت فایل اصلیش (قبل ازتغییرات وویرایش)عمومی بشه تادوستان واعضای انجمن که دانش ساختشودارندبسازند وبحث وتبادل نظرکنندبااینکارهم کارایی مداربه اثبات میرسه وهم معلومات دوستان افزوده میشه ودوستان برای درخواست خریدورژن ویرایش شدش تمایل بیشتری نشون میدن
سلام.
این آخرین ورژن از نوع سلکتوری است.
ضمن اینکه بنده یا سایر دوستان از ارسالی های انجمن شاید تمایل به ساخت و علاقه ای به این گونه مدارات را نداشته باشند،مضافا به این که بنده قرار نیست تمامی مدارات را شخصا بسازم و درباره آنها نظر بدهم و در هیچ کجای دیگر (انجمن های دیگر)هم مرسوم نیست وانتظار اینگونه داشتن اصلا منطقی نیست.
در هر صورت یک طرح هیچ وقت نهایی نیست و ورژن های متعدد از آن تولید میشود.
بهر حال شما که بارها علاقه خود را در مورد اینگونه مدارات را اعلام کرده و نشان دادید و به نظر می آید که دانش فنی مناسب آن را دارید پیش قدم شوید و شروع به ساخت آن کنید تا ما و سایر دوستان علاقه مند هم استفاده کنیم..علاوه بر این با سرچ ساده در اینترنت میتوانید انجمن های تخصصی در مورد این مدارات پیدا کنید و خواهی دید که هیچ کدام آنها اطلاعات مربوط به پروژه های جدید - تاکید جدید-را در اختیار کاربران بصورت سورس باز قرار نمی دهند.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:
سلام.
ضمن اینکه بنده یا سایر دوستان از ارسالی های انجمن شاید تمایل به ساخت و علاقه ای به این گونه مدارات را نداشته باشند،مضافا به این که بنده قرار نیست تمامی مدارات را شخصا بسازم و درباره آنها نظر بدهم و در هیچ کجای دیگر (انجمن های دیگر)هم مرسوم نیست وانتظار اینگونه داشتن اصلا منطقی نیست.
بهر حال شما که بارها علاقه خود را در مورد اینگونه مدارات را اعلام کرده و نشان دادید و به نظر می آید که دانش فنی مناسب آن را دارید پیش قدم شوید و شروع به ساخت آن کنید تا ما و سایر دوستان علاقه مند هم استفاده کنیم..علاوه بر این با سرچ ساده در اینترنت میتوانید انجمن های تخصصی در مورد این مدارات پیدا کنید و خواهی دید که هیچ کدام آنها اطلاعات مربوط به پروژه های جدید - تاکید جدید-را در اختیار کاربران بصورت سورس باز قرار نمی دهند.
موفق باشید.

سلام.
موفق باشید.
ممنونم ازاعلام نظرتون
متاسفانه من بانظرشماکاملاموافق نیستم
فرمودین جدیدترین ورژن سلکتوریه که اگه اینگونه باشه مطمعناورژن جدیدترسلکتوری اراعه نخواهدشدچون این نوع ورژن کاملامنسوخ شده وتولیدات جدیدهمگی برمبنای انتخاب مد ازطریق شاسی خواهدبودقضیه مثل اینه که فرضاماشین پیکان انژکتوری تولیدشده باشه وماازشرکت تولیدکنندش انتظارتولیدنمونه جدیدکاربراتوریش روانتظارداشته باشیم .
ردیاب با۱۶مدانتخاب سلکتوری مطمعناازطرف شرکت مربوطش باشروع تولیدنمونه متفاوت (ازنوع شاسی)همگانی شده چون درغیراینصورت دستیابی شمانیزبه این مدل غیرممکن میشدیاداورمیشوم که متاسفانه درسایتهای فارسی نگاه مابه این قضبه متفاوته ،تامداری دریک انجمن فارسی عمومی نشده کسانی که به مدارش ازطریق انجمنهای خارجی دستیابی پیداکردندبعنوان پروژه نگاه میکنندومدارش رومیفروشندبدون انکه درخصوص میزان کارایی مداراطلاعی داشته باشندنمونش همین فلزیاب جرمن پالس یا۱۲رگولاتوره ،شایدچنددهه است که ازچرخه تولیدشرکتش خارج شده اماتاچندسال پیش نوندونی بسیاری ازاشخاص وشرکتهای داخلی تولیدکننده فلزیاب بودبدون اینکه تغییری درمداریاکاراییش لحاظ ککمکامابااراعه مدارتوسط یکی ازکاربران دریکی ازانجمنهاوبحث وانتقال تجارب دوستان این فلزیاب تازه ازحالت پروژه اختصاصی افرادسودجوخارج شدوبه پروژه عمومی بدل شدو...
امادرخصوص ساخت این ردیاب سلکتوری۱۶حالته باشماموافقم وظیفه شمانیست که شخصابسازین امابرای ساختش حتمانیازبه همکاری حداقل دونفرمیباشدتادرصورت اشکال درعملکردمداربه همدیگه کمک کنند
درخصوص ساخت وانتقال تجربیات لازم به دیگردوستان من اعلام امادگی میکنم تاهمیشه درمقام اتهام نباشم.

ممنونم ازاعلام نظرتون
متاسفانه من بانظرشماکاملاموافق نیستم
فرمودین جدیدترین ورژن سلکتوریه که اگه اینگونه باشه مطمعناورژن جدیدترسلکتوری اراعه نخواهدشدچون این نوع ورژن کاملامنسوخ شده وتولیدات جدیدهمگی برمبنای انتخاب مد ازطریق شاسی خواهدبودقضیه مثل اینه که فرضاماشین پیکان انژکتوری تولیدشده باشه وماازشرکت تولیدکنندش انتظارتولیدنمونه جدیدکاربراتوریش روانتظارداشته باشیم .
ردیاب با۱۶مدانتخاب سلکتوری مطمعناازطرف شرکت مربوطش باشروع تولیدنمونه متفاوت (ازنوع شاسی)همگانی شده چون درغیراینصورت دستیابی شمانیزبه این مدل غیرممکن میشدیاداورمیشوم که متاسفانه درسایتهای فارسی نگاه مابه این قضبه متفاوته ،تامداری دریک انجمن فارسی عمومی نشده کسانی که به مدارش ازطریق انجمنهای خارجی دستیابی پیداکردندبعنوان پروژه نگاه میکنندومدارش رومیفروشندبدون انکه درخصوص میزان کارایی مداراطلاعی داشته باشندنمونش همین فلزیاب جرمن پالس یا۱۲رگولاتوره ،شایدچنددهه است که ازچرخه تولیدشرکتش خارج شده اماتاچندسال پیش نوندونی بسیاری ازاشخاص وشرکتهای داخلی تولیدکننده فلزیاب بودبدون اینکه تغییری درمداریاکاراییش لحاظ ککمکامابااراعه مدارتوسط یکی ازکاربران دریکی ازانجمنهاوبحث وانتقال تجارب دوستان این فلزیاب تازه ازحالت پروژه اختصاصی افرادسودجوخارج شدوبه پروژه عمومی بدل شدو...
امادرخصوص ساخت این ردیاب سلکتوری۱۶حالته باشماموافقم وظیفه شمانیست که شخصابسازین امابرای ساختش حتمانیازبه همکاری حداقل دونفرمیباشدتادرصورت اشکال درعملکردمداربه همدیگه کمک کنند
درخصوص ساخت وانتقال تجربیات لازم به دیگردوستان من اعلام امادگی میکنم تاهمیشه درمقام اتهام نباشم.
سلام.
این نظر شماست.هر کالا یا پروژهای دست خوش تغییرات میشود و این چیز تازه و کشف جدیدی نیست.شرکت ها و کمپانی ها هم برای تولیدات خودشون به دلایل مختلف (کارایی بهتر - رفع عیوب و ارور های قبلی -و....)ورژن های جدید و متعدد مختلفی به روز شده به بازار ارائه میکنند و این در خصوص این گونه پروژه ها و برنامه ها هم مصداق میکند.
در تمامی سایت ها چه داخلی و چه خارجی اگر نگاه کنید بسیاری از پروژه های به روز و اختصاصی به دو صورت خرید آن یا هزینه اشتراک سالیانه از کاربر دریافت میشود و این مسئله در همه جا مرسوم است و دلایل منطقی و مخصوص به خود دارد.
اینکه پاسخگوی نحوه عملکرد دیگران در این انجمن باشیم ، خیر بنده شخصا علاقه ای به این مسئله ندارم و معتقدم عملکرد هر شخص به خودش بستگی داره همانطور که نظر هر شخص که محترمه و ما اینجا برای بحث کاربردی و فنی هستیم نه جواب گوی رفتار و عمل دیگران.
اما همیشه اعلام آمادگی کردم تا حد دانش و توانم و وقت در اختیارم به دوستان کمک و مساعدت کنم.قبلا هم به شما عرض کردم هم در پیام خصوصی که داده بودید و هم در تایپ های مختلف از شما حرکت برادر از ما هم مساعدت و همکاری ، ضمنا خدای نکرده کسی به شما اتهامی نزده یا حداقل من نمی دانم.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:
https://2agoo.com/2017/01/30/دانلود-مدار-و-روش-ساخت-بهترین-ردیاب-آنت/
https://2agoo.com/2017/01/30/آموزش-و-راهنمای-ساخت-ردیاب-شعاع-زن-فرکا/
دوستانی که مایل به ساخت ردیاب با۶مدجستجوهستندمیتونندتوضیحات مفیدی روهم ازادرس اول پیداکنندواگه مایلندکه گوشی اندرویدشون روبه یک ردیاب بامولدفرکانسهای بسیاردقیق وباقابلیت تغییرفرکانس تبدیل وحتی فرکانس طلا و...روداشته باشندوراه عملی برای تقویت ردیاب رودریافت کنندتوضیحات امده درادرس دوم رومطالعه کنند

https://2agoo.com/2017/01/30/دانلود-مدار-و-روش-ساخت-بهترین-ردیاب-آنت/
https://2agoo.com/2017/01/30/آموزش-و-راهنمای-ساخت-ردیاب-شعاع-زن-فرکا/
دوستانی که مایل به ساخت ردیاب با۶مدجستجوهستندمیتونندتوضیحات مفیدی روهم ازادرس اول پیداکنندواگه مایلندکه گوشی اندرویدشون روبه یک ردیاب بامولدفرکانسهای بسیاردقیق وباقابلیت تغییرفرکانس تبدیل وحتی فرکانس طلا و...روداشته باشندوراه عملی برای تقویت ردیاب رودریافت کنندتوضیحات امده درادرس دوم رومطالعه کنند
سلام دوست عزیز.
اول اینکه لطف کنید برای ارسال مطالب تون پست جدیدی را از ارسال موضوع ایجاد کنید.
اگر مطالب انجمن را بازدید میفرمودید قطعا مطالبی را در خصوص موضوع ارسالی مشاهده میکردید .

مد ازاد هم داره درسته ؟
چون هیچ جای کره زمین فرکانس سابتی نداره و فرکانس اون منطقه نسبت نوع فلز و به اعداد و فرمول ها بستگی داره
بنظر من دلیل موفق نبودن بیشتر کاوشگران با ردیاب های فرکانسی این موضوع بوده باشه

و اخرین نسخه از این ردیاب هم فرکاس مود ازاد داره که دست اپراتور بازه
سلام دوستان.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SONIC
nv
مد ازاد هم داره درسته ؟
چون هیچ جای کره زمین فرکانس سابتی نداره و فرکانس اون منطقه نسبت نوع فلز و به اعداد و فرمول ها بستگی داره
بنظر من دلیل موفق نبودن بیشتر کاوشگران با ردیاب های فرکانسی این موضوع بوده باشه

و اخرین نسخه از این ردیاب هم فرکاس مود ازاد داره که دست اپراتور بازه

درود.

نسخه 12 مد ( ورژن های مختلف ) و 16 مد ، دارای مد آزاد هست.

همانطور که گفتید برای تنظیم بایستی نسبت به موقعیت جغرافیایی کاووش ، مقادیر را تنظیم کنید.

عقب
بالا