ممنونم ازاعلام نظرتون
متاسفانه من بانظرشماکاملاموافق نیستم
فرمودین جدیدترین ورژن سلکتوریه که اگه اینگونه باشه مطمعناورژن جدیدترسلکتوری اراعه نخواهدشدچون این نوع ورژن کاملامنسوخ شده وتولیدات جدیدهمگی برمبنای انتخاب مد ازطریق شاسی خواهدبودقضیه مثل اینه که فرضاماشین پیکان انژکتوری تولیدشده باشه وماازشرکت تولیدکنندش انتظارتولیدنمونه جدیدکاربراتوریش روانتظارداشته باشیم .
ردیاب با۱۶مدانتخاب سلکتوری مطمعناازطرف شرکت مربوطش باشروع تولیدنمونه متفاوت (ازنوع شاسی)همگانی شده چون درغیراینصورت دستیابی شمانیزبه این مدل غیرممکن میشدیاداورمیشوم که متاسفانه درسایتهای فارسی نگاه مابه این قضبه متفاوته ،تامداری دریک انجمن فارسی عمومی نشده کسانی که به مدارش ازطریق انجمنهای خارجی دستیابی پیداکردندبعنوان پروژه نگاه میکنندومدارش رومیفروشندبدون انکه درخصوص میزان کارایی مداراطلاعی داشته باشندنمونش همین فلزیاب جرمن پالس یا۱۲رگولاتوره ،شایدچنددهه است که ازچرخه تولیدشرکتش خارج شده اماتاچندسال پیش نوندونی بسیاری ازاشخاص وشرکتهای داخلی تولیدکننده فلزیاب بودبدون اینکه تغییری درمداریاکاراییش لحاظ ککمکامابااراعه مدارتوسط یکی ازکاربران دریکی ازانجمنهاوبحث وانتقال تجارب دوستان این فلزیاب تازه ازحالت پروژه اختصاصی افرادسودجوخارج شدوبه پروژه عمومی بدل شدو...
امادرخصوص ساخت این ردیاب سلکتوری۱۶حالته باشماموافقم وظیفه شمانیست که شخصابسازین امابرای ساختش حتمانیازبه همکاری حداقل دونفرمیباشدتادرصورت اشکال درعملکردمداربه همدیگه کمک کنند
درخصوص ساخت وانتقال تجربیات لازم به دیگردوستان من اعلام امادگی میکنم تاهمیشه درمقام اتهام نباشم.