گاهی اوقات نیاز به کنترل از راه دور دستگاه های الکتریکی از طریق شبکه محلی یا اینترنت وجود دارد. آنجاست که این مدار می آید تا آن نیاز را پوشش دهد. این مدار در ابتدا برای روشن یا خاموش کردن سیستم گرمایش مرکزی ساختمان از راه دور طراحی شده بود و به طور همزمان مقادیر دما و رطوبت اتاقی که این مدار در آن نصب شده است را ارائه می دهد.
البته می توان از آن در بسیاری از برنامه ها مانند راه اندازی مجدد کامپیوتر از راه دور، پمپ های آب الکتریکی، کنترل روشنایی و بسیاری موارد دیگر استفاده کرد.
علاوه بر این، مدار دارای یک سوئیچ فیدبک است که با یک اپتوکوپلر (ورودی 5 ولت - 12 ولت DC) ایزوله شده است تا از پین آردوینو در برابر اضافه ولتاژ سنسور محافظت کند. این کانکتور ورودی سوئیچ را می توان به خطا وصل کرد
خروجی دستگاه از راه دور شما برای اطلاع شما در صورت بروز "عیب" در دستگاه راه دور شما.
یادتون باشه ! ولتاژ اعمال شده در "ورودی سوئیچ" می تواند از 5 ولت DC تا 12 ولت DC باشد.
تغییر آدرس IP و پورت :
فایل .ino را باز کنید
به خط IPaddress ip (192, 168, 1, 240) برویدو IP را مطابق با شبکه محلی خود تغییر دهید. سپس آردوینو را با فایل ویرایش شده برنامه ریزی کنید.
- (اختیاری) همچنین پورت را می توان از خط #define ETHERNET_PORT 10000 تغییر داد . پورت 10000 را با شماره پورت مورد نظر خود جایگزین کنید.
تنظیمات :
- نرم افزار کنترل رله که به پیوست ارائه شده را نصب کنید ودر دستگاه اندرویدی خود ، به تنظیمات بروید و IP و پورت مورد استفاده را از سخت افزار رله شبکه تنظیم کنید و روی OK کلیک کنید ( پیش فرض 192.168 . 1.240 و پورت 10000 ). نرم افزار به طور خودکار سعی می کند روی سخت افزار متصل شود .
- در صفحه اصلی نرم افزار روی دکمه های ON - OFF کلیک کنید و رمز عبور را بدهید . اگر رمز عبور درست باشد دکمه ها باز می شوند و می توانید دستگاه راه دور را روشن یا خاموش کنید .
- در همان صفحه، یک علامت سوئیچ وجود دارد . اگر سوئیچ در سمت سخت افزار فشار داده شود
- (CN1) سپس نشانگر رنگ خود را از قرمز به سبز با علامت متنی "روشن" به جای "خاموش" که قبلا بود تغییر می دهد. اگر سوئیچ را رها کنید، رنگ به رنگ قرمز با علامت متنی "OFF" باز می گردد. 3 ثانیه به سمت نرمافزار اندروید تاخیر وجود دارد زیرا نرمافزار اندروید هر 3 ثانیه وضعیت رله و سوئیچ را درخواست میکند.
می توانید رمز عبور پیش فرض ( 1234 ) را از منوی 'تغییر رمز عبور' تغییر دهید . رمز عبور قبلی (رمز عبور اولیه '1234' )، رمز عبور جدید و تأیید رمز عبور جدید را وارد کنید. اگر رمز عبور جدید با رمز عبور تأیید مطابقت داشته باشد ، نرم افزار درخواست تغییر رمز عبور را به سخت افزار ارسال می کند . سخت افزار بررسی می کند که آیا رمز عبور قدیمی است یا خیر رمز عبور جدید را در EEPROM داخلی تصحیح و ذخیره کنید .