بله خیلی زبان فراگیر و کاربردی هست ماکه دیگه خیلی حس یادگیری نداریم ولی اتفاقا توی انجمن خودمون دوستانی هستن که از اساتید این رشته هستند مثل
@Mohammad Mz
سلام آقا داریوش نظر لطفتونه گرچه ما برای رسیدن به استادی خیلی راه داریم و صرفاً اول راهش هستیم.
خواه ناخواه قدرتمند بودن پایتون رو باید قبول کنیم و مبتغیات تکنولوژی امروزی با زبان پایتون خیلی خیلی خوب جواب میده.
همون بحث نیاز و رفع نیاز هست. مادامی که هسته ی اصلی عصر امروزی ما که بر پایه داده ها و پردازش اون هست قطعاً پایتون در صدر خواهد بود ، البته پایتون همچنان درحال پیشرفت هست و داره امکانات و قابلیت های جدیدتری بهش اضافه میشه.
پس بریم شاگردش بشیم اقا محمد سلام
@Mohammad Mz
سلام آقا عباس - بلعکس میتونم هردو کنار هم باشیم و به یادگیری ادامه بدیم. ?
من دورهی آموزشی پایتون رو در یودمی گذروندم ، دوره ی خیلی خوبی بود مباحث نسبتاً شاملی بود.
جدیداً روی همه ی دوره ها برچسپ کامل بودن زده میشه که اصلا اینجوری نیست و نهایتا مباحث مقدماتی رو خوب بگن یا همینجوری رد بشن.
گذشته از خوب یا بهتر بودن دوره های آموزشی نسبت به یکدیگر باید این رو لحاظ کردن که کدوم دوره برای ما بهترینه.
در این زمینه اگر کمکی خواستین میتونم تا اونجایی که وسعم اجازه میده بهتون کمک کنم.
بابت دوره ها ، دوره های افلاین رو در سایت های p30download و downloadly به صورت ویدیو میتونید دانلود کنید که من هم همینکار رو کردم اما چون تشویقی توش نیست (همون آفرین صد آفرین رو میگم?) احتمال اینکه دوره ها رو به اتمام نرسونی وجود داره.
بابت دورهی آنلاین یودمی هم میتونم براتون کوپن 100٪ تخفیف خورده جور کنم که در این حالت باید با فی لت ر شکن وارد بشی یا از برنامه ی قانونی shecan استفاده کنی (شنیدم بدون افت سرعته) و راحت دوره رو ببینی ، مدرک پایان دوره هم بهت تعلق میگیره.
یه حالت دیگه هم وجود داره که با خوندن متن و نوشته یادبگیری که برای این موضوع هم اگر خواستی میتونم چندتایی رو معرفی کنم.
درضمن اگر جدی جدی علاقه داری پایتون یادبگیری حتما شروع بکن . هنوز دیر نشده - میتونی خوب خودتو جلو بندازی
سپاس